Είναι από τους ανθρώπους που όχι απλά έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη Μύκονο, αλλά για αυτούς το νησί των Ανέμων είναι η δεύτερη… πατρίδα τους. Ο λόγος για τα αδέρφια Ντιν και Νταν Κάτεν, το δίδυμο πίσω από το brand Dsquared2, που κάθε καλοκαίρι να βρεθεί, θα διασκεδάσει και θα τραβήξει πάνω του τα φώτα των φωτογράφων στο κυκλαδίτικο νησί.

Φέτος ίσως να άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη Μύκονο, αλλά όπως όλα δείχνουν για αυτούς τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι. Οι Καναδοί με τις ιταλικές ρίζες εντοπίστηκαν από το Mykonos Live TV να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στο κοσμικό Nammos. Και μπορεί κατά το παρελθόν να μας έχουν συνηθίσει σε πιο ξέφρενες στιγμές στις παραλίες του νησιού, αλλά έως τώρα φαίνεται πως απλά χαλαρώνουν και απολαμβάνουν της ομορφιές της Μυκόνου. Κάτι που φάνηκε και πριν από λίγες ημέρες, όταν εντοπίστηκαν να κάνουν τη βόλτα τους στα στενά στα Ματογιάννια.

Ωστόσο, για τους Ντιν και Νταν Κάτεν, το νησί των Ανέμων δεν είναι μόνο ένα μέρος για να χαλαρώνουν και να διασκεδάζουν μερικές ημέρες τον χρόνο. Τα δύο αδέρφια έχουν αγοράσει σπίτι στη Μύκονο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχουν κάνει και επιχειρηματικές κινήσεις: από άνοιγμα μπουτίκ έως τη δημιουργία ενός εστιατορίου. Ενώ τα πάρτι που διοργανώνουν ανά περιόδους αφήνουν εποχή.

* Πηγή: Mykonos Live TV