Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος να δηλώσει ένοχος για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Έτοιμος να δηλώσει ένοχος για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ένας από τους γιατρούς που συνδέονται με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι αναμένεται να δηλώσει την ενοχή του στο δικαστήριο.

Έναν σχεδόν χρόνο μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι και ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατό του αναμένεται να παραδεχτεί την ενοχή του στο δικαστήριο για την κεταμίνη που χορήγησε στον διάσημο ηθοποιό.

Ο Δρ Μαρκ Τσάβες, 54 ετών, από το Σαν Ντιέγκο, κατέληξε σε συμφωνία με τους εισαγγελείς νωρίτερα μέσα στον μήνα και θα είναι το τρίτο άτομο που παραδέχεται την ενοχή του για τη θανατηφόρα υπερβολική δόση κεταμίνης που προκάλεσε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Σύμφωνα με τον Guardian, με το γραφείο του εισαγγελέα συνεργάζονται επίσης ο βοηθός του Μάθιου Πέρι, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τον βοήθησε να προμηθευτεί την κεταμίνη και να του κάνει ένεση και ένας γνωστός του ηθοποιού που παραδέχτηκε ότι λειτουργούσε ως αγγελιοφόρος και μεσάζων των φαρμάκων.

Εκμεταλλεύτηκαν τον εθισμό του Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός από τον βοηθό του στις 28 Οκτωβρίου του 2023. Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι η κεταμίνη ήταν η κύρια αιτία θανάτου. Ο ηθοποιός είχε χρησιμοποιήσει το φάρμακο μέσω του τακτικού του γιατρού ως μέσο αντιμετώπισης της κατάθλιψης, ωστόσο είχε εθιστεί σε αυτή.

Ο Μάθιου Πέρι βρήκε τον Πλασένσια περίπου ένα μήνα πριν από το θάνατό του, όταν αναζητούσε περισσότερη κεταμίνη από αυτή που θα του έδινε ο γιατρός του. Ο Πλασένσια με τη σειρά του ζήτησε από τον Τσάβες να του προμηθεύσει το φάρμακο.

«Αναρωτιέμαι πόσο θα πληρώσει αυτός ο ηλίθιος» είχε στείλει μήνυμα ο Πλασένσια στον Τσάβες. Οι δύο τους συναντήθηκαν την ίδια μέρα στην Costa Mesa, στα μισά της διαδρομής μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο, και αντάλλαξαν τουλάχιστον τέσσερα φιαλίδια κεταμίνης.

Αφού πούλησε τα φάρμακα στον Πέρι για 4.500 δολάρια, ο Πλασένσια ρώτησε τον Τσάβες αν θα μπορούσε να συνεχίσει να του τα προμηθεύει.

«Οι γιατροί εκμεταλλεύτηκαν το ιστορικό εθισμού του Μάθιου Πέρι τους τελευταίους μήνες της ζωής του για να του παράσχουν κεταμίνη σε ποσότητες που γνώριζαν ότι ήταν επικίνδυνες» δήλωσε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ Μάρτιν Εστράδα, ανακοινώνοντας τις κατηγορίες στις 15 Αυγούστου.

Only in

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οι διεκδικητές της Χαριλάου Τρικούπη – Τακτικές και στρατηγικές εν όψει Οκτωβρίου

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου και Χάρης Δούκας οι επικρατέστεροι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024