Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Φεστιβάλ Βενετίας: Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Φεστιβάλ Βενετίας: Λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Άνοιξε αυλαία το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με λαμπερές παρουσίες να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί.

21 ταινίες είναι υποψήφιες φέτος για τον Χρυσό Λέοντα, το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ, το οποίο έκανε πρεμιέρα εχθές Πέμπτη 29 Αυγούστου με την ταινία «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι επίσημοι προσκελημένοι της διοργάνωσης

Το εκτός συναγωνισμού «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης» του διάσημου σκηνοθέτη επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη 36 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του. Με αφορμή την προβολή της επανέκδοσης της ταινίας, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον επισκέφτηκαν το Φεστιβάλ, πάντα χέρι-χέρι.

Αντζελίνα Τζολί, Χοακίν Φίνιξ, Ντάνιελ Κρεγκ, Lady Gaga, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κέιτ Μπλάνσετ, Νικόλ Κίντμαν, Τίλντα Σουίντον, Τζούλιαν Μουρ, Τζουντ Λο, Σιγκούρνι Γουίβερ, είναι μόνο κάποια από τα μεγάλα ονόματα που θα βρεθούν στο Λίντο.

Παγκόσμιες πρεμιέρες

Με ανυπομονησία αναμένεται και το σίκουελ του «Τζόκερ» με τίτλο «Joker: Folie à Deux», σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς, στο οποίο πρωταγωνιστεί και πάλι ο Χοακίν Φίνιξ.

Όπως ήταν φυσικό, το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις, με τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις των κινηματογραφικών stars.

Ελληνικό «άρωμα» στo Φεστιβάλ Βενετίας

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του φεστιβάλ με τη διασκευή του αριστουργηματικού μυθιστορήματος του Τζιμ Κρέις, «Harvest», και ο Αλέξανδρος Αβρανάς διαγωνίζεται στο τμήμα Ορίζοντες με τη νέα του ταινία με τίτλο «Quiet Life».

Only in

Σήμερα το απόγευμα ανταλλάσσουν όρκους αγάπης ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπεθ

Μετά τους όρκους, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στον Βοτανικό Κήπο με πιάτα από ντόπια προϊόντα - Το γαμήλιο γλέντι θα συνεχιστεί στην ωραιότερη βίλα των Χανίων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024