Το… κύριο μενού των τετραήμερων εορταστικών εκδηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη και Τέιλορ Μάκμπεθ ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του αντάλλαξαν όρκους στο Βοτανικό Πάρκο Πλατανιά στα Χανιά και κάτω από δρακόντεια μέτρα.

Μέχρι και με πούλμαν ήρθαν οι καλεσμένοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, οι οικογένειες του ζευγαριού είχαν φτάσει στον χώρο εκδηλώσεων από νωρίς, όπως και οι καλεσμένοι που κατέφθασαν με αυτοκίνητα, βαν και πούλμαν. Η ανταλλαγή όρκων ανάμεσα στους Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μάκμπεθ έγινε υπό τους ήχους των βιολιών, όπως ήταν η επιθυμία τους.

Το μενού του δείπνου.

Αμέσως μετά ακολουθεί δείπνο για τους, που το μενού θα περιλαμβάνει κολοκυθοανθούς, φουριάρικο κατσίκι και άλλα παραδοσιακά εδέσματα της Κρήτης. Ενώ, ως δώρο στους καλεσμένους, το ζευγάρι θα δώσει μια τσάντα γεμάτη ντόπια προϊόντα, όπως μέλι και κρητικό λάδι αρωματισμένο με πορτοκάλι. «Θα δώσουμε τρία διαφορετικά μέλια, ένα λάδι κι ένα μικρό κανατάκι, που έχει σχέση με την κεραμική που υφίσταται από τη μινωική περίοδο», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Το μεγάλο βραδινό πάρτυ

Αργότερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ στον κήπο πολυτελούς βίλας Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας. Τους καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η βίλα, πρόκειται για ένα καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας, με την παράσταση να κλέβει η πισίνα των140 τετραγωνικών μέτρων.

Τέλος, το Σάββατο 31 Αυγούστου, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους στο beach bar CABANA MARE των Χανίων.

* Πηγή: zarpanews.gr