Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να λυπάται για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την αποχώρησή τους με τον πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε εντυπωσιακά την πόρτα της βασιλικής ζωής το 2020 με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, με τη μετακίνηση του ζευγαριού στο εξωτερικό να προκαλεί μια μεγάλη συνεχιζόμενη ρήξη.

«Η Μέγκαν Μαρκλ μετανιώνει για ορισμένες δηλώσεις που έκανε» σημειώνει η βασιλική εμπειρογνώμονας Kinsey Schofield στο Fox News. «Δεν έγιναν δεκτοί με τον τρόπο που περίμενε και αρκετά από τα σχόλιά της της γύρισαν μπούμερανγκ.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι λυπούνται βαθιά για τη βασιλική διαμάχη γύρω από τον ρατσισμό. Η Μέγκαν ήθελε η συνέντευξή της στην Όπρα να αφορά την ψυχική υγεία.

Και νομίζω ότι η Μέγκαν Μαρκλ μετάνιωσε που κάθισε με το The Cut επειδή παρείχε ατελείωτα σχόλια στους επικριτές της» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Στη διάρκεια της συνέντευξής της με την Όπρα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ανέφεραν ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν εκφράσει ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του μικρού πρίγκιπα Άρτσι.

Η ηθοποιός του Suits μένει πλέον με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δύο παιδιά τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας σε μια έπαυλη 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δημιουργεί παράλληλα ένα εντυπωσιακό επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο που διαθέται ήδη περίπου 10 brands στα οποία έχει επενδύσει.

Ήταν πρόσφατα που η Μέγκαν Μαρκλ είπε στους New York Times ότι έχει επενδύσει στην Cesta Collective, ένα brand γυναικείων τσαντών που ιδρύθηκε από γυναίκες.

Η επένδυση προχωρά παράλληλα με το επιχειρηματικό της εγχείρημα American Riviera Orchard που ελπίζει να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον χρόνο.

«Θα περιέγραφα την προσωπική ζωή της Μέγκαν Μαρκλ στην Καλιφόρνια ως απομονωμένη αλλά δομημένη. Τα προσόντα για να είσαι φίλος της δεν είναι μυστικό… συνήθως έλκεται από ανθρώπους που μπορούν να της προσφέρουν κάτι, να συνεισφέρουν στους προσωπικούς της στόχους» υπογραμμίζει η Schofield.

Έχουν αποξενωθεί από όλους

«Απαιτεί επίσης εμπιστοσύνη και ιδιωτικότητα. Η ομάδα φίλων της είναι μικρή. Είναι φιλική με τους ντόπιους του Μοντεσίτο, καθώς ποτέ δεν ξέρεις τη σύνδεση ή το status κάποιου. Όλοι στο Μοντεσίτο έχουν καταφέρει κάτι σημαντικό για να είναι σε θέση να το αποκαλούν σπίτι» εξηγεί.

«Οι θεάσεις του ζευγαριού είναι σπάνιες και η πρόοδος προς τη δημιουργία συνδέσεων με τους Σάσεξ απορρίπτεται ως επί το πλείστον. Είναι σημαντικό για τη Μέγκαν Μαρκλ να φαίνεται ότι έχει προχωρήσει και έχει αφήσει το δράμα πίσω της. Αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα.

Υπάρχει ακόμα μια δυσαρέσκεια που τροφοδοτεί μεγάλο μέρος της δουλειάς που έχει κάνει τα τελευταία 3,5 χρόνια» υπογράμμισε.

Σε άλλο σημείο η Schofield επισημαίνει ότι δεν αναμένει η Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψει στο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι σύντομα, παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην κηδεία του θείου του.

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να συναντηθούν με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ή να τους αναγνωρίσουν απλώς θυμίζει στον κόσμο την αποξένωσή τους» εξηγεί χαρακτηριστικά.

«Προσελκύει εχθρικούς τίτλους. Νομίζω ότι υπάρχει η επιθυμία να ξανακερδίσουν το κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι είπε πρόσφατα ότι δεν αισθάνεται αρκετά ασφαλής να φέρει τη γυναίκα του πίσω στην πατρίδα.