Δυνατή φιλία δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Μακαλιά και την Μπέττυ Μαγγίρα, έπειτα από την τηλεοπτική τους συνεργασίατα τελευταία χρόνια, η οποία όπως φαίνεται θα μετατραπεί και σε κουμπαριά.

Οι νονές της μικρής

Όπως αποκάλυψε η Αντιγόνη Ψυχράμη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το ζευγάρι ετοιμάζει τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης του, η οποία θα έχει δύο νονές.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι το ένα πρόσωπο που θα αναλάβει αυτόν το ρόλο ενώ η Νικόλ Παπαριστοδήμου, που γνωρίστηκε με την Αντιγόνη Ψυχράμη όταν διαγωνίζονταν στο Greek Idol, θα είναι η δεύτερη νονά.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Ψυχράμη

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Ψυχράμη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Νικόλ Παπαριστοδήμου σημειώνοντας: «Πολλή αγάπη, χαμόγελα, ζεστασιά και μπόλικη τρέλα,ότι ακριβώς χρειάζεται η Αριάδνη να λάβει από τις νονές της για να της μείνει αξέχαστη εκείνη η μέρα!!!! Ανυπομονώ😂😂😂

Το δεύτερο παιδί μου θα το βαφτίσει η Μπέττυ Μαγγίρα

«Η Αντιγόνη χαίρεται που θα κάνουμε διακοπές και που τον χειμώνα δεν θα έχουμε τόση δουλειά.

Λίγο μπουκώσαμε με δύο παιδιά. Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 χρόνο. Κανένα παιδί δεν είναι εύκολο στον ύπνο και ποτέ ο ύπνος τους δεν συνδυάζεται με τον δικό σου. Το δεύτερο παιδί μας θα το βαφτίσει και η Μπέττυ και μια φίλη μας, καλώς εχόντων τον Σεπτέμβρη. Θα καλέσουμε καλούς κι αγαπημένους φίλους» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς σε καλοκαιρινή του συνέντευξη.

Κάνουμε μικρές αποδράσεις με την Αντιγόνη και αφήνουμε τα παιδιά 2-3 μέρες

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά 15 μέρες στην κατασκήνωση παππούς-γιαγιά. Ο μεγάλος μου γιος έρχεται συνέχεια στην παράσταση, την ξέρει απ’ έξω και συμμετέχει σαν κοινό. Σίγουρα κάθε βράδυ με λέει γουρούνι, επειδή κάνω έναν αστυνομικό» ανέφερε επίσης ο ηθοποιός.