Φαίνεται πως η απόασταση ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν πρόκειται να αποκατασταθεί σύντομα, με τον δευτερότοκο γιο του βασιλιά Καρόλου να περιμένει μια συγγνώμη από τον αδερφό του και την Κέιτ Μίντλετον.

Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να συμφιλιωθεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, δεν παύει ωστόσο, σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα να περιμένει πρώτα μια συγγνώμη τους.

Ήταν τον Μάρτιο που η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε με ένα συγκινητικό βίντεο σε όλο τον κόσμο ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο αφού διαγνώστηκε με την ασθένεια μετά από μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Ήταν αυτός ο λόγος που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας έκτοτε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά της.

Η μάχη της Κέιτ Μίντλετον και μια συγγνώμη που δεν έρχεται

Ενώ αποκάλυψε η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο, θεωρήθηκε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα περίμεναν μια επίσκεψη από τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Invictus Games, χωρίς να συναντηθεί με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Φαίνεται, σύμφωνα με βασιλικούς εμπειρογνώμονες, πως ο πρίγκιπας Χάρι περιμένει μια συγγνώμη από την Κέιτ Μίντλετον και τον μεγαλύτερο αδερφό του.

«Θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδερφό του ώστε τα παιδιά τους να έχουν κάποιου είδους σχέση, αλλά αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρέπει να πρώτα να τους ζητήσουν συγγνώμη ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον» επισημαίνει ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn.

Ο δούκας του Σάσεξ, σύμφωνα με τον Tom Quinn, θέλει τα παιδιά του να έχουν σχέση με τα ξαδέρφια τους.

«Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε σε φίλους για τη λύπη του που δεν είχε στενότερη σχέση με τα ανίψια του, αλλά αυτό που τον στεναχωρεί ακόμα περισσότερο είναι η προοπτική του πρίγκιπα Άρτσι και της πριγκίπισσας Λίλιμπετ να μην έχουν καμία σχέση με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Έχει αφήσει να εννοηθεί πως αν του ζητηθεί συγγνώμη από την οικογένειά του, τότε είναι έτοιμος να συγχωρήσει, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί» συμπληρώνει χαρακτηριστικά.