Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η σεξουαλική επίθεση στην Μπρουκ Σιλτνς σόκαρε τη μικρότερη κόρη της – Το έμαθε μαζί με όλο τον κόσμο

Η σεξουαλική επίθεση στην Μπρουκ Σιλτνς σόκαρε τη μικρότερη κόρη της – Το έμαθε μαζί με όλο τον κόσμο

Η μικρότερη κόρη της Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται ότι σοκαρίστηκε για τη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί η μητέρα της καθώς το έμαθε από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Η μικρότερη κόρη της ηθοποιού Μπρουκ Σιλντς παραδέχεται ότι ήταν δύσκολο που έμαθε για τη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί η μητέρα της, ομολογώντας πως δεν μπορούσε καν να δει το ντοκιμαντέρ του 2023 «Pretty Baby».

«Μέρος του να είσαι μητέρα είναι να μαθαίνεις από τα παιδιά σου» σημειώνει η Μπρουκ Σιλντς σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τις κόρες της Rowan, 21, και Grier, 18, στο περιοδικό People.

Ήταν πέρυσι που είχε κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της «Pretty Baby» για τη ζωή της.

Το ντοκιμαντέρ εξερευνούσε τη ζωή της ηθοποιού και μοντέλου Μπρουκ Σιλντς κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της.

Ήταν η πρώτη φορά που είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση στις αρχές της δεκαετίες των 20 από μια ισχυρή φιγούρα του Χόλιγουντ, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του.

Ενώ η κόρη της Rowan γνώρισε για τη σεξουαλική επίθεση στη μητέρα της Μπρουκ Σιλντς, η μικρότερη κόρη της Grier δεν το γνώριζε.

«Ήταν λάθος στην επικοινωνία μας»

«Δεν την προετοίμασα. Ήταν λάθος στην επικοινωνία μας. Είχα εξηγήσει ότι ήταν μια εξερεύνηση της σεξουαλικοποίησης των γυναικών στον κλάδο μου, αλλά σκεφτόμουν ότι επειδή είχαμε μια τόσο σταθερή, υγιή, αρκετά φυσιολογική σχέση και δεν είμαι εντελώς διαλυμένη ότι θα έλεγε ‘πέρασες πολλά αλλά κοίταξε που είσαι σήμερα’» παραδέχεται η Μπρουκ Σιλντς.

Ήταν όμως ένα σοκ για τη μικρότερη κόρη της. «Έμαθα για πράγματα την ίδια στιγμή που τα έμαθε και ο κόσμος και το πήρα τόσο βαθιά και προσωπικά. Δεν μπορούσα καν να το δω» αποκάλυψε η μικρότερη κόρη της Μπρουκ Σιλντς.

«Της είπα ότι ‘έχει happy ending’ και μου είπε ‘δεν θα είμαι ποτέ εντάξει με το να σκέφτομαι ότι κάτι κακό σου συνέβη’» αποκαλύπτει η Μπρουκ Σιλντς.

«Κατέληξε να χάσει το ευτυχισμένο κομμάτι» σημειώνει η ηθοποιός, η οποία μοιράζεται τις δύο κόρες της με τον σύζυγό της, συγγραφέα Chris Henchy. «Αισθάνθηκε αβοήθητη και ως μητέρα κάνω λάθη και μερικές φορές κάνουμε υποθέσεις» συμπληρώνει η Μπρουκ Σιλντς.

«Το να δεις το ντοκιμαντέρ ή να δεις τους γονείς σου ως δημόσια πρόσωπα για τα οποία έχουν άποψη οι άλλοι είναι απλώς μια περίεργη κατάσταση. Έμαθα πολλά ακούγοντάς τους» όπως ανακαλεί σήμερα.

Only in

Εντυπωσιακές εικόνες από τις μεσημεριανές καταιγίδες στην Αττική - Η εξέλιξη του φαινομένου σε ένα λεπτό

Βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται από το μεσημέρι στην Αττικής με τις κάμερες στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου στη Πεντέλη να καταγράφουν την εξέλιξη των φαινόμενων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024