Η μεγάλη μέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ ΜακΜπεθ έφτασε. Από λεπτό σε λεπτό στο αμφιθέατρο του βοτανικού κήπου θα γίνει η γαμήλια τελετή τους.

Μέσα στο πράσινο και τη φύση με εκλεκτούς καλεσμένους που θα κάθονται σε αυτά τα σκαλιά όσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον επί 5 χρόνια σύντροφο του.

Δέκα ολόκληρους μήνες περίμεναν αυτή τη στιγμή για να γιορτάσουν μαζί με φίλους και συγγενείς τον γάμο εξπρές που είχαν κάνει incognito στη Νέα Υόρκη.

Τότε το μόνο που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον κατά τ’ άλλα λιτό γάμο στο δημαρχείο ήταν οι πανάκριβες βέρες που είχε επιλέξει το ζευγάρι του οίκου Cartier αξίας 1.250 δολαρίων η μία.

Και στις 4 μέρες που διαρκεί αυτό το πάρτι, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κλείσει μερικά από τα ωραιότερα μέρη των Χανίων για τους 130 καλεσμένους του. Μετά την γαμήλια τελετή στον Βοτανικό Κήπο ακολουθεί πάρτι μέχρι το πρωί σε πολυτελή βίλα στον κόλπο της Σούδας.

Catering θα αναλάβει το μενού της δεξίωσης, ενώ γνωστός dj της Μυκόνου θα αναλάβει να διασκεδάσει τον κόσμο που θα απολαμβάνει το ποτό του δίπλα στην πισίνα.

Όσα έγιναν στο χθεσινό δείπνο

Χτες το απόγευμα το ζεύγος Κασσελάκη παρέθεσε δείπνο στους καλεσμένους του σε κτήμα ανάμεσα σε ελαιώνες.

Οι λευκές ροτόντες είχαν στηθεί από νωρίς και οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να καταφτάνουν με βανάκια με την κωδική ονομασία ΦΑΡΛΙ, όπως λέγεται το σκυλί του ζευγαριού, που είχε νοικιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταφορά τους.

Οι καλεσμένοι συνέχισαν να συρρέουν ακόμα και μετά τη δύση του ηλίου. Έδιναν τα στοιχεία της ταυτότητας τους για να μπουν και στη συνέχεια αναγκάζονταν να αφήσουν στην είσοδο το κινητό τους τηλέφωνο σε γυάλινο διάφανα ντουλαπάκια με λουκέτα και να το ξαναπάρουν μετά την δεξίωση.

Κατά την είσοδο του ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη απέφυγε να κάνει δηλώσεις αστειευόμενος με τους δημοσιογράφους.

Το ζευγάρι στο χθεσινό δείπνο που παρέθεσε είχε επιλέξει ελληνική μουσική. Το «μιλώ για σένα» ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που έπαιξαν.

Στην συνέχεια το γλέντι άναψε για τα καλά με την κρητική λύρα και το πεντοζάλι να έχουν την τιμητική τους.

Ο σύλλογος Χανίων Βιγλάτορες χόρεψε με παραδοσιακές φορεσιές, όπως δείχνουν και τα αποκλειστικά πλάνα.

Η μαντινάδα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Από το κρητικό γλέντι δεν θα μπορούσε να λείπει και η μαντινάδα ειδικά αφιερωμένη στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πειράζει η ειλικρίνεια
Τον δεξιό κοσμάκη.
Μα εμείς σε θέλουμε
Πρόεδρε Κασσελάκη

Στην συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης έβγαλε λόγο στα αγγλικά, καθώς οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν φίλοι του από την Αμερική.

Λίγα λεπτά μετά ο χαρακτηριστικός ήχος drone διέκοψε τον λόγο που εκφωνούσε, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά σε έντονο ύφος από τον χειριστή του να το κατεβάσει.

Το μενού του χθεσινού δείπνου

Στο χθεσινό γεύμα υπήρχε μπουφές γεμάτος εδέσματα και παραδοσιακά πιάτα της Κρήτης όπως μυζιθροπιτάκια, μαραθοπιτάκια, απάκι και καλτσούνια, ντάκο, γαμοπίλαφο, σφακιανή πίτα, ξεροτηγανιά και φυσικά άφθονη τσικουδιά που χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο σε όλους του καλεσμένους φεύγοντας από την δεξίωση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη, που μίλησε για πρώτη φορά στο Live News.

«Αγαπώ τον γιο μου. Αγαπώ τον Στέφανο. (Τους εύχομαι) μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή», είπε.

Πιο ομιλητικός κατά την έξοδο και ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη. Ο Θεόδωρος Κασσελάκης μάλιστα αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχεται ο γιος του στα πολιτικά δρώμενα.

Χωρίς να κάνει δήλωση έφυγε η μητέρα του, Λία Κασσελάκη, η οποία περιμένει από ώρα σε ώρα την σημαντική αυτή στιγμή για τον γιο της.

Από λεπτό σε λεπτό η ανταλλαγή όρκων Κασσελάκη – Μακμπέθ

Η μέρα που περίμεναν Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ έφτασε και όλα είναι έτοιμα στα Χανιά.

Οι δυο τους, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αμέσως μετά το δείπνο, το γλέντι θα κορυφωθεί στον κήπο της πολυτελούς βίλας, Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Η γνωριμία

Στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του, την ώρα δηλαδή που αναλάμβανε τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ξεχώρισε έναν άνθρωπο μέσα στο πλήθος. Τον σύντροφο του, Τάιλερ, με τον οποίο έχει χαράξει μια κοινή πορεία που ξεκίνησε από την Νέα Υόρκη και τις Σπέτσες.

Πέντε χρόνια μετά συνεχίζεται στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη, όπου θα τελεστεί η πολυαναμενόμενη γαμήλια τελετή τους.

Από την πρώτη μέρα άφιξής του στη χώρα μας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο πλευρό του τον σύντροφο του. «Ποτέ δεν σκέφτηκα να κρύψω την σχέση μου» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Γνωρίστηκαν Καλοκαίρι του 2019, τότε που κάνεις στην Ελλάδα δεν γνώριζε την ύπαρξη του Στέφανου Κασσελάκη, πολλώ δεν μάλλον του Τάιλερ ΜακΜπεθ, του νοσηλευτή σε νοσοκομείο του Μανχάταν, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή μάχης την περίοδο του κορωνοϊού.

Συναντήθηκαν τυχαία έξω από το γυμναστήριο, έγιναν φίλοι και στη συνέχεια ήρθαν κοντά. Απέκτησαν την αξιολάτρευτη Φάρλι και μαζί πέρασαν την καραντίνα στο διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη. Από τότε είναι αχώριστοι.

Αν και η αγάπη του Τάιλερ για τη νοσηλευτική ήταν μεγάλη, δεν δίστασε να τα παρατήσει όλα για να βρεθεί στο πλευρό του συντρόφου του, ο οποίος μια μέρα αποφάσισε να αφήσει τη ζωή στην Αμερική και να πολιτευτεί στην Ελλάδα.

Η επόμενη μέρα τους βρίσκει στην Αθήνα, σε πολυκατοικία στο Μετς. Με μια κάμερα να τους ακολουθεί παντού από το γυμναστήριο, τον πρωινό καφέ μέχρι τους πανηγυρισμούς έξω από την Κουμουνδούρου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τον Τάιλερ. Δεν θέλει να γίνεται βορά σχολιασμού και πολλές φορές γίνεται ασπίδα στις καταιγιστικές ερωτήσεις τον δημοσιογράφων.

Το νέο σπίτι, το εξοχικό και το αγόρι «διαμάντι»

Το Live News τον περασμένο Απρίλη βρέθηκε στο υπερπολυτελές διώροφο διαμέρισμα που αγόρασαν για να στεγάσουν τον έρωτα τους. Η αστρονομική τιμή του μάλιστα είχε απασχολήσει για μέρες τον δημόσιο διάλογο.

Τα καλοκαίρια τα περνούν οικογενειακώς στις Σπέτσες στην εξοχική τους κατοικία με το μεγάλο μπαλκόνι και την πολυσυζητημένη πισίνα, ενώ σήμερα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους, τον δεύτερο κατά σειρά καθώς ο πρώτος έχει γίνει στην Αμερική σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Στα άμεσα σχέδια τους είναι να επεκτείνουν την οικογένεια τους με την απόκτηση παιδιών.