Ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου Μιχαήλ συμπλήρωσε τα 11 χρόνια του και η μητέρα του διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων. Ο μικρός γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 2013, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της Φίλιππος στις 13 Αυγούστου 2008.

Το βράδυ της Πέμπτης 29 Αυγούστου, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έδειξε φωτογραφίες από το στολισμένο σπίτι της που έγινε το πάρτι .

Στις φωτογραφίες έδειξε την τριώροφη τούρτα που έσβησε ο Mike, αλλά και τον μπουφέ με τις λιχουδιές που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Αυτός περιελάμβανε burgers, club sandwiches, nuggets και φυσικά πατάτες τηγανιτές αλλά και χυμούς και γλυκά.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

«Ο Μάικ είναι 11! Το μωρό μου δεν είναι πια μωρό… αλλά θα είναι ηλιαχτίδα», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Λίγες ώρες νωρίτερα η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε μια φωτογραφία από τις ετοιμασίες που έκανε στο σπίτι της για να υποδεχτεί τους φίλους του 11χρονου γιου της.

Οι φίλοι στα γενέθλια του Μιχαήλ

Παρών στο πάρτι γενεθλίων ήταν και ο καλός φίλος, κουμπάρος και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα γενέθλια του Μιχαήλ – Άγγελου αλλά και ένα βίντεο με μπαλόνια που απελευθερώθηκαν στον ουρανό.