Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ντέμη Γεωργίου: Μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό της

Ντέμη Γεωργίου: Μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό της

Το πρωί της Παρασκευής τελέστηκε το μνημόσυνο για την Ντέμη Γεωργίου, καθώς συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από τον ξαφνικό θάνατό της.

Μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από την απώλεια της Ντέμης Γεωργίου, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή από τη συμμετοχή της στο Masterchef το 2020, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Η διάσημη σεφ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών από οξεία βακτηριακή λοίμωξη και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με αεροδιακομιδή από την Πάρο όπου εργαζόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και εκεί άφησε τελικά την τελευταία της πνοή.

Η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από την εκκλησία που τελέστηκε το μνημόσυνο. «40 μέρες πέρασαν… Πότε;» ήταν το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτησή της.

Εικόνα από το μνημόσυνο για την Ντέμη Γεωργίου

Εικόνα από το μνημόσυνο για την Ντέμη Γεωργίου

Το Masterchef και ο ξαφνικός θάνατος για την Ντέμη Γεωργίου

Η Ντέμη Γεωργίου, που έγινε ευρέως γνωστή από το Masterchef, δήλωνε χαρακτηριστικά ότι ήθελε να γίνει η πρώτη γυναίκα vegan Masterchef.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της αγαπημένης σεφ είχε προκαλέσει θλίψη, με πολλούς από τους ανθρώπους που τη γνώριζαν να αποτίουν συγκινητικό φόρο τιμής.

«Μη νευριάσεις που κλαίμε. Κλαίμε για μια λαμπρή ελεύθερη ψυχή. Για εσένα…» ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ένας από τους στενούς της φίλους.

Η αγαπημένη σεφ Ντέμη Γεωργίου, που εργαζόταν στην Πάρο όπου και υπέστη οξεία βακτηριακή μόλυνση, μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες από τα πιάτα που ετοίμαζε στο νησί και προσωπικές της στιγμές.

«Το φαγητό είναι τέχνη και το φαγητό είναι αγάπη. Και θα έπρεπε να δείχνουμε αγάπη και σεβασμό για αυτούς που το μαγειρεύουν, τρώγοντάς το με απόλαυση» έγραφε σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της η Ντέμη Γεωργίου.

Λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της είχε προσδιορίσει τον ορισμό της ευτυχίας σε έναν στενό της φίλο.

«Ευτυχία είναι η γυναίκα μου, οι γάτες, ο σκύλος μου και ένα ηλιοβασίλεμα» σημείωνε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η διάσημη σεφ είχε απαθανατίσει ένα από τα πιάτα της, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το σχόλιο «φρέσκο, χειροποίητο, τόσο απλά πεντανόστιμα μινιμαλιστικό».

Σε άλλη της ανάρτηση όπου φαινόταν να μοιράζεται το φαγητό της με τη σύντροφό της, η διάσημη σεφ σημείωνε πως «οι άνθρωποι που σου δίνουν το φαγητό τους, σου δίνουν την καρδιά τους».

Only in

Καθίζηση δρόμου λόγω της βροχόπτωσης στα Άνω Πατήσια - Παρασύρθηκε αυτοκίνητο

Το οδόστρωμα υποχώρησε στην οδό Χαλκίδος στα Άνω Πατήσια - Στο σημείο είχαν γίνει πρόσφατα εργασιες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024