Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Σήμερα, Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, κράτα μικρό καλάθι. Έχεις μια τάση, γενικά, να βλέπεις το καλό στους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Μην εξιδανικεύεις, για άλλη μία φορά, τα πράγματα.

Στα θετικά: Θα ζήσεις στιγμές άμετρου πάθους.

Στα αρνητικά: Ζήλειες και ίντριγκες, προφυλάξου.

Ταύρος

Τρία πουλάκια κάθονταν. Καλύτερα να μείνεις απομονωμένος, σήμερα, φίλτατε Ταύρε. Αρνείσαι να δεχτείς την πραγματικότητα στον εαυτό σου κι έτσι δημιουργείς προβλήματα και στους άλλους. Καλά τα ταξίδια του νου, μα προσγειώσου λίγο.

Στα θετικά: Πάθος και ερωτισμός στο φουλ.

Στα αρνητικά: Κράτα την ψυχραιμία σου. Οι προβολές που κάνεις στους άλλους σπέρνουν εντάσεις από το πουθενά και σήμερα ίσως φαντάζεις κουραστικός.

Δίδυμος

Επιτέλους, Δίδυμέ μου καλέ, μια ανάσα. Η Παρασκευή σου αναμένεται φανταστική ή βασικά… στα μέτρα σου. Θα γνωρίσεις κόσμο, θα συναντήσεις ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις, θα κοινωνικοποιηθείς τελοσπάντων, όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις.

Στα θετικά: Τα οικονομικά σου σήμερα θα είναι σε καλύτερη μοίρα. Βρίσκεις τα πατήματά σου και βελτιώνεις το επαγγελματικό σου προφίλ.

Στα αρνητικά: Μαζέψου. Λες πολλά και φανατικά και έτσι μπορεί να χαλάσεις όμορφες σχέσεις και ό,τι μπορεί να ανθίσει από αυτές.

Καρκίνος

Ταξιδιάρη και ρομαντικό σε βρίσκει η Σελήνη στο ζώδιό σου, αγαπητέ μου Καρκίνε. Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις και το κάνεις. Οι διέξοδοί σου κρύβονται σήμερα στην τέχνη και τη φύση.

Στα θετικά: Θα αναθεωρήσεις στα αισθηματικά σου για να βρεις τον εαυτό σου. Βάζεις τα όριά σου και δείχνεις στους άλλους τί θες και τί σου αξίζει.

Στα αρνητικά: Θα πρέπει να διεκδικήσεις σθεναρά τη θέση σου στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Μείνε ψύχραιμος και όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Το πρωί της Παρασκευής, αγαπημένε μου Λέοντα, σε βρίσκει αισιόδοξο και γεμάτο ζωή. Το βράδακι, πάλι, όλο και κάπως θα φορτιστείς συναισθηματικά με κάτι. Προσπάθησε να μείνεις το κέντρο σου και να μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να σου χαλάσουν το ζεν.

Στα θετικά: Σου δίνεται χώρος να εστιάσεις στα αισθηματικά σου και τον εαυτό σου καθώς καταφέρνεις να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις που σε τρέχουν.

Στα αρνητικά: Μια κάποια ένταση με το ταίρι σου ή κάποιο κοντινό σου άτομο θα έχεις τη σήμερον, αλλά, αν καταφέρεις να πιάσεις μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση, όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Δε σε βλέπω καλά σήμερα, φίλε Παρθένε. Οι στόχοι σου ματαιώνονται και τα επαγγελματικά σου παίρνουν την κάτω βόλτα. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος, αν και μια ταραχή σε διαπνέει και θα σου είναι δύσκολο- ειδικά τα νυχτερινές ώρες.

Στα θετικά: Ρομαντικά σε βλέπω να μοιράζεσαι στιγμές και όνειρα με το ήδη ταίρι σου ή με κάποιο νέο. Ζήστο!

Στα αρνητικά: Οικονομικά ζορίζεσαι σήμερα, επαγγελματικά απογοητεύεσαι. Καλό κουράγιο και υπομονή!

Ζυγός

Ζυγέ μου, καλέ κι αγαπημένε, η φαντασία σου σήμερα οργιάζει. Βρίσκεις τρόπους να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου κι έτσι καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Στα θετικά: Τα άστρα σήμερα, είναι με το μέρος σου όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

Στα αρνητικά: Τα αισθηματικά σου παρουσιάζουν ανισορροπίες, οπότε προσπάθησε να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου για να σταθείς στα πόδια σου.

Σκορπιός

Λίγο πιεσμένο σε βρίσκει η Σελήνη στον Καρκίνο, φίλε Σκορπιέ. Ως ευαίσθητη ψυχή, που είσαι, βρίσκεις γαλήνη σήμερα μέσα από την τέχνη. Εξερευνείς νέα μονοπάτια κι έτσι ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου.

Στα θετικά: Μοιράζεις γνώσεις, συναισθήματα και ιδέες στον κόσμο που σε περιβάλλει κι έτσι εμπνέεις εμπιστοσύνη.

Στα αρνητικά: Αν δεν φρόντισες τις εκκρεμότητες που έπρεπε τις προηγούμενες ημέρες, καλό θα ήταν να το φροντίσεις σήμερα.

Τοξότης

Η ζωή σου συνεχίζει να είναι ωραία, φίλε Τοξότη. Πολλά σχέδια, έντονα συναισθήματα κι ευκαιρίες να κλείσεις ανοιχτούς λογαριασμούς. Ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα που αφορούν τα περιουσιακά σου στοιχεία, ενώ σου μπαίνουν ιδέες για νέες επενδύσεις.

Στα θετικά: Θα βρεις νέους τρόπους να συνεργαστείς αρμονικά με τους γύρω σου.

Στα αρνητικά: Μάζεψε τα λόγια σου. Λες πολλά, βαριά και μετά το μετανιώνεις και είναι αργά.

Αιγόκερως

Ράψε τις τσέπες σου, φίλε Αιγόκερε, γιατί με το καλοκαιράκι που πέρασε ανοίχτηκες πολύ και τώρα δε βγαίνουν τα μαθηματικά. Βέβαια, από την άλλη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις – επαγγελματικές και προσωπικές – βγαίνουν από κρίσεις και αδιέξοδα του παρελθόντος.

Στα θετικά: Βρίσκεις την αυτοεκτίμησή σου εκ νέου και έτσι μέσα από τη συζήτηση οι πιο σημαντικές για εσένα σχέσεις ανθίζουν.

Στα αρνητικά: Τα επαγγελματικά σου σήμερα έχουν κάνει κοιλιά. Τα οικονομικά σου, που δεν πάνε και πολύ καλά, σε κρατάνε πίσω σε σχέση με στόχους που έθεσες το προηγούμενο διάστημα. Κράτα γερά, θα περάσει.

Υδροχόος

Σήμερα, Παρασκευή, με τη Σελήνη στον Καρκίνο και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει στα ύψη. Το βραδάκι φρόντισε να αποφύγεις διαπληκτισμούς, αν κι όπου σε πετύχουν.

Στα θετικά: Ιδιαίτερα δημιουργικό και φιλόδοξο σε βρίσκει η σημερινή μέρα. Συνέχισε έτσι! Σου πάει!

Στα αρνητικά: Να ήτανε η ζήλεια ψώρα και θα κόλλαγες όλη τη χώρα. Ηρέμησε, φίλε Υδροχόε. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη εμπιστοσύνη στους δικούς σου ανθρώπους.

Ιχθύς

Πιο δημιουργικό από ποτέ σε βρίσκει η σημερινή ημέρα. Τάσεις αυτοβελτίωσης και προσήλωσης στον εαυτό. Αν είσαι γονιός, σίγουρα θα περάσεις μια φανταστική Παρασκευή με τα παιδιά σου, ειδικά αν είναι πολύ μικρά ηλικιακά. Παίζεις, τρέχεις και γελάς και ξαναβρίσκεις τη δική σου αθωότητα.

Στα θετικά: Θα πάρεις την απόφαση να κόψεις μια κακή σου συνήθεια.

Στα αρνητικά: Καμία αρνητική οπτική για σένα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Απόλαυσέ το!