Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Άνω Πατήσια: Καθίζηση δρόμου λόγω της βροχόπτωσης – Παρασύρθηκε αυτοκίνητο

Κακοκαιρία Άνω Πατήσια: Καθίζηση δρόμου λόγω της βροχόπτωσης – Παρασύρθηκε αυτοκίνητο

Το οδόστρωμα υποχώρησε στην οδό Χαλκίδος στα Άνω Πατήσια - Στο σημείο είχαν γίνει πρόσφατα εργασιες

Η καθίζηση στην οδό Χαλκίδος στα Ανω Πατήσια, λόγω της κακοκαιρίας, έγινε η αιτία να παρασυρθεί ένα αυτοκίνητο. Την καθίζηση προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε το λεκανοπέδιο της Αθήνας, με πολλά προβλήματα να έχουν σημειωθεί σε αρκετά σημεία.

Σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων, στο σημείο είχαν γίνει πρόσφατα εργασίες από συνεργείο Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας και πως υπήρξε άμεση παρέμβαση για την αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Τι αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Οδοποιίας του Δήμου Αθηναίων έσπευσαν αμέσως στο σημείο, οριοθετώντας τον χώρο για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων. Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία με την εταιρεία που εκτέλεσε τις εργασίες προκειμένου να προχωρήσει η αποζημίωση του πολίτη, του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε», αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του.

Υπήρξε επικοινωνία με την εταιρεία που εκτέλεσε τις εργασίες προκειμένου να προχωρήσει η αποζημίωση του πολίτη, του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε

Από τον Δήμο αναφέρουν ακόμη πως έχουν καταγράψει σε χάρτη GIS περίπου 200 σημεία που παρουσιάζουν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα και παρακολουθούν στενά την κατάσταση στην πόλη μέσω επιτόπιων ελέγχων, drones και κλιμακίων της Δημοτικής Αστυνομίας.

Προσθέτουν επίσης πως ο έγκαιρος καθαρισμός των φρεατίων της πόλης περιόρισε τα προβλήματα, καθώς από την αρχή του έτους έχουν καθαριστεί 14.700 φρεάτια και οι εργασίες συνεχίζονται καθημερινά σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Εντυπωσιακές εικόνες από τις μεσημεριανές καταιγίδες στην Αττική - Η εξέλιξη του φαινομένου σε ένα λεπτό

Βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται από το μεσημέρι στην Αττικής με τις κάμερες στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου στη Πεντέλη να καταγράφουν την εξέλιξη των φαινόμενων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024