Σε προσαγωγές δύο οπερατέρ που σήκωσαν drone για να καταγράψουν εικόνες από την τελετή ανταλλαγής όρκων του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στα Χανιά, προχώρησαν οι Αρχές.

H ασφάλεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα δεχτεί παραβίαση της ιδιωτικότητας των εκδηλώσεων

Σύμφωνα με το neakriti, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων δύο εργαζόμενοι Αθηναϊκού τηλεοπτικού σταθμού που σήκωσαν drone στο χώρο του Βοτανικού Πάρκου, όπου φιλοξενείται γαμήλιο τραπέζι του ζεύγους Κασσελακη-Μακμπεθ.

Υπενθυμίζεται ότι η ασφάλεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα δεχτεί παραβίαση της ιδιωτικότητας των εκδηλώσεων, ενώ ό ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε ζητήσει να σεβαστούν τα μέσα την ιδιωτική αυτή στιγμή.

Από νωρίς έχουν μαζευτεί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού στον χώρο που πραγματοποιείται η εκδήλωση. Στη συνέχεια θα υπάρξει δείπνο με τους καλεσμένους και το βράδυ θα ακολουθήσει πάρτι.

Το μεγάλο βραδινό πάρτι

Αργότερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι στον κήπο πολυτελούς βίλας Casa Scordilli, με θέα τον κόλπο της Σούδας, σύμφωνα με το Zarpanews. Τους καλεσμένους θα διασκεδάσει γνωστός DJ. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η βίλα, πρόκειται για ένα καταφύγιο απαράμιλλης πολυτέλειας, με την παράσταση να κλέβει η πισίνα των140 τετραγωνικών μέτρων.

Τέλος, το Σάββατο 31 Αυγούστου, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήριο πάρτι στους καλεσμένους τους στο beach bar CABANA MARE των Χανίων.