Στη σύλληψη μιας 18χρονης με καταγωγή από την Αμερική προχώρησαν την Τετάρτη (30/8) οι αστυνομικές αρχές, μετά από καταγγελία 19χρονου, πρώην συντρόφου της, ότι η κοπέλα τον βίασε στη Θεσσαλονίκη.

Στον απόηχο της καταγγελίας του ότι υπέστη βιασμό μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Πανοράματος, η οποία προκάλεσε σάλο στη Θεσσαλονίκη, ο 19χρονος μίλησε στην εκπομπή Live News του MEGA.

Περιγράφει όλα όσα υποστηρίζει ότι έγιναν εκείνο το απόγευμα, προσπαθεί να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να κάνει καταγγελία στην αστυνομία και τονίζει πως παρά τα όσα έγιναν, εκείνος συνεχίζει να αγαπάει την 18χρονη.

«Μου έδινε παραπάνω ποτά από αυτά που μπορούσα να διαχειριστώ. Πολλές φορές έκανα black out»

«Ένιωσα ότι ήταν βιασμός και ένιωσα πολύ αηδιαστικά, γιατί δεν είχα τις αισθήσεις μου για πολλή ώρα. Της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελα να να την ξαναδώ και ένιωσα ότι εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός», είπε ο 19χρονος.

Όπως λέει, οι δυο τους είχαν σχέση το προηγούμενο διάστημα και είχαν χωρίσει τον περασμένο Ιούνιο.

«Άρχισε να μου στέλνει φωνητικά μηνύματα με τις φίλες της και να με χλευάζουν, ενώ εγώ ήμουν σε κακό σημείο της ζωής μου», είπε.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης οι δυο τους συναντήθηκαν και πήγαν μαζί σε ένα σπίτι στο Πανόραμα.

«Είχαμε πάει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Είχαμε συμφωνήσει να διαχειριστεί αυτή το αλκοόλ μου, ώστε να μην καταλήξω σε χάλια κατάσταση».

Ο 19χρονος υποστηρίζει πως η συνεύρεσή του με την κοπέλα έγινε χωρίς τη θέληση και τη συγκατάθεσή του, κάτι που η 18χρονη αρνείται από την πρώτη στιγμή.

«Μου έδινε παραπάνω ποτά από αυτά που μπορούσα να διαχειριστώ. Πολλές φορές έκανα black out», είπε ο 19χρονος.

«Με δική του ευθύνη ήπιε, εκείνος μου ζήτησε να συνευρεθούμε»

Η 18χρονη, που αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της στον ανακριτή, υποστηρίζει πως ο 19χρονος κατανάλωσε αλκοόλ με δική του ευθύνη και πως ήταν εκείνος που της ζήτησε να συνευρεθούν.

«Το μόνο που θυμάμαι ήταν να ανοίγω τα μάτια μου κι εκείνη να είναι δίπλα μου. Την ρώτησα τι έγινε και εκείνη μου είπε δεν έγινε τίποτα».

Ο νεαρός λέει ότι αισθάνθηκε εξαπατημένος και για αυτό αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Το περιβάλλον της κοπέλας επισημαίνει πως η 18χρονη μπήκε σε περιπέτειες χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη, επειδή έμπλεξε με λάθος άνθρωπο.

Η καταγγελία προκάλεσε αίσθηση στη Θεσσαλονίκη, με τον 19χρονο να υποστηρίζει πως δεν ήταν στόχος του να μπει σε περιπέτειες η πρώην σύντροφός του.

Πριν απολογηθεί σε ανακριτή, σε βάρος της 18χρονης είχε ασκηθεί από εισαγγελέα ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του παθόντα.

Όπως ανέφερε στο Live News η δικηγόρος της 18χρονης, η καταγγελία του 19χρονου είναι ψευδής.

«Ο ίδιος ήταν χειριστικός τους 11 μήνες που είχαν σχέση. Σε αυτό το διάστημα είχε καταπιεστικές εκδηλώσεις, την περιόριζε. Εκείνη αποφάσισε να χωρίσουν κι αυτός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλεύτηκε. Προσπάθησε να την προσεγγίσει για να τα ξαναβρούν και ακολούθησε αυτό», είπε η δικηγόρος, τονίζοντας πως ο 19χρονος εκείνο το βράδυ είχε προμηθευτεί αλκοόλ, διεγερτικά χάπια και προφυλακτικά.

Οι δυο οικογένειες προσπαθούν να διαχειριστούν τον θόρυβο που σήκωσε η καταγγελία του 19χρονου, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι το μόνο που θέλει είναι η ψυχική του ηρεμία.