Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Κεραυνός έσκισε στα δύο τον ουρανό – Εντυπωσιακή φωτογραφία

Θεσσαλονίκη: Κεραυνός έσκισε στα δύο τον ουρανό – Εντυπωσιακή φωτογραφία

Με 20.000 κεραυνούς και ισχυρές καταιγίδες ξεκίνησε το τριήμερο αστάθειας - Πτώσεις δέντρων και κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη

Ένας κεραυνός έσκισε στα δύο τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Βασιλικών, όπως αποτυπώθηκε το βράδυ της Τρίτης 29 Αυγούστου σε φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Την εντυπωσιακή λήψη πραγματοποίησε ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης και δημοσιεύτηκε στη σελίδα στο Facebook «Forecast Weather Greece».

«Τρομερή λήψη κεραυνού πριν λίγο από τον φωτογράφο Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη», ανέγραψε χαρακτηριστικά το «Forecast Weather Greece».

Δείτε τη φωτογραφία:

Με 20.000 κεραυνούς και ισχυρές καταιγίδες ξεκίνησε το τριήμερο αστάθειας

Με 20.000 κεραυνούς και ισχυρές καταιγίδες ξεκίνησε η τριήμερη κακοκαιρία που ήδη πλήττει περιοχές της ελληνικής επικράτειας, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα στο λεκανοπέδιο της Αττικής και άλλες τρεις περιοχές.

Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μεγαλύτερο αθροιστικό ύψος υετού έως τις 18:00 περίπου της Πέμπτης 29 Αυγούστου, καταγράφηκε στο Καλέντζι Αχαΐας και είναι ίσο με 56 χιλιοστά. Χαρακτηριστικό της ισχύος των φαινόμενων είναι ότι τα 38.4 χιλιοστά έπεσαν σε μόλις 30 λεπτά της ώρας.

Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω της έντονης κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, κλαδιά δέντρου έπεσαν σε αυτοκίνητο περίπου στη συμβολή της Βενιζέλου με την Ερμού, στο κέντρο της πόλης, αλλά και σε περιοχές του Λαγκαδά και στη Γιαννιτσών.

Στιγμιότυπο από την πτώση δέντρου στη Θεσσαλονίκη

Επί τόπου βρέθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έλαβε περί τις 20 κλήσεις για κοπές δέντρων, ενώ έχει παρέμβει σε πάνω από δέκα περιπτώσεις.

Only in

Έξι νεκροί εξαιτίας του τυφώνα Σανσάν στην Ιαπωνία - Μεγάλες καταστροφές

Ο τυφώνας Σανσάν είναι από τους ισχυρότερους που έχουν πλήξει την Ιαπωνία τις τελευταίες δεκαετίες - Εφτασε στο νότιο νησί Κιούσου με ανέμους ταχύτητας ως και 252 χιλιομέτρων την ώρα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024