Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: «Ποτάμια» οι δρόμοι από την κακοκαιρία – Ακυρώθηκε η «Λευκή Νύχτα»

Βόλος: «Ποτάμια» οι δρόμοι από την κακοκαιρία – Ακυρώθηκε η «Λευκή Νύχτα»

Σε νέα δοκιμασία ο Βόλος, αυτή τη φορά από την κακοκαιρία. Προβλήματα δημιουργήθηκαν στο κέντρο της πόλης .

Ο Βόλος σε νέα δοκιμασία. Άνοιξαν οι ουρανοί το βράδυ της Παρασκευής (30/08) με αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε «ποτάμια». Έντονη βροχόπτωση και αστραπές συνθέτουν το σκηνικό με τα καιρικά φαινόμενα να προκαλούν διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προβλήματα δημιουργήθηκαν στο κέντρο της πόλης (φωτογραφία: magnesianews.gr) με δρόμους όπως στην διασταύρωση Δημητριάδος και Καρτάλη να πλημμυρίζουν.

Διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχής από την έντονη βροχόπτωση

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, που προέβλεπαν την επιδείνωση του καιρού στη Θεσσαλία από το βράδυ.

Εξαιτίας της νεροποντής αναβλήθηκε η «Λευκή Νύχτα» μαζί όλες οι σχετικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για απόψε στην εμπορική αγορά της πόλης. Τις επόμενες ώρες ο Εμπορικός Σύλλογος του Βόλου θα λάβει απόφαση για πιθανή νέα ημερομηνία διοργάνωσης.

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης

Θυμίζουμε πως η με σημερινή (30/8) απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Βόλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από θαλάσσια ρύπανση που εκδηλώθηκε στον Παγασητικό κόλπο, στις 28-08-2024.

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία το Σάββατο

Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια άστατος θα είναι και αύριο ο καιρός με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις και βελτίωση μέχρι το βράδυ.

Σήμερα, τα προβλήματα δεν έλειψαν στους δρόμους της Αττικής, ενώ κεραυνοί και μπουρίνια έπληξαν την πρωτεύουσα. Το λεκανοπέδιο σαρώθηκε από τη κακοκαιρία, με έντονα κατά τόπους καιρικά φαινόμενα να επηρεάζουν σχεδόν όλες τις περιοχές.

Only in

Διοικητικές κυρώσεις στον Ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της Μυρτούς

Η Μυρτώ βρέθηκε στριμωγμένη στο γκαράζ του πλοίου καθώς δεν υπήρξε πρόβλεψη για το γεγονός ότι ήταν ΑμεΑ - Ο Ύπαρχος ελέγχεται για απρεπή συμπεριφορά στη μητέρα της

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024