Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Γουίνι Χάρλοου φόρεσε το πιο ονειρεμένο κομμάτι από Σίλια Κριθαριώτη και το ανέδειξε με εντυπωσιακό τρόπο

Η Γουίνι Χάρλοου φόρεσε το πιο ονειρεμένο κομμάτι από Σίλια Κριθαριώτη και το ανέδειξε με εντυπωσιακό τρόπο

Το 30χρονο μοντέλο λάτρεψε απίστευτα αυτό το περίτεχνο κομμάτι, από συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει φτάσει στο τέλος του, ωστόσο για πολλούς celebrities οι διακοπές και οι καλοκαιρινές στιγμές δεν σταματούν. Αυτή τη φορά, το διάσημο super model, Winnie Harlow μας ταξιδεύει στην φωτογράφηση που πραγματοποίησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, φόρεσε το πιο ονειρεμένο κομμάτι που έκλεψε τις εντυπώσεις και μάλιστα προέρχεται από Έλληνίδα σχεδιάστρια, την Celia Kritharioti.

Το κομμάτι αυτό είναι ένα εντυπωσιακό μπικίνι από τη συλλογή SS24, το οποίο είναι φτιαγμένο από υπέροχα κοχύλια. Το στήθος καλύπτεται από ύφασμα, το οποίο φέρει επάνω αστερίες, δημιουργώντας το πιο ονειρεμένο αποτέλεσμα.

Η Winnie Harlow κατέρριψε τα στερεότυπα περί ομορφιάς και αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις πιο περιζήτητες fashion μούσες στον κόσμο, πέραν της αξιοζήλευτης καριέρας της στο μόντελινγκ έχει ιδρύσει και το δικό της skincare brand, το οποίο λέγεται Cay Skin. Γι’ αυτό το brand μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφηση, όπου επέλεξε την δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Το 30χρονο μοντέλο λάτρεψε τόσο πολύ αυτή την εμφάνιση με το μαγιώ από κοχύλια, που δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους θαυμαστές της στιγμές και λήψεις από την ονειρεμένη φωτογράφηση. Το look της ολοκλήρωσε με αντίστοιχα κοσμήματα, δηλαδή σκουλαρίκια σε σχήμα κογχυλιού και αστερία στα μαλλιά.

* Πηγή: Grace

Only in

Διοικητικές κυρώσεις στον Ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της Μυρτούς

Η Μυρτώ βρέθηκε στριμωγμένη στο γκαράζ του πλοίου καθώς δεν υπήρξε πρόβλεψη για το γεγονός ότι ήταν ΑμεΑ - Ο Ύπαρχος ελέγχεται για απρεπή συμπεριφορά στη μητέρα της

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024