Η Σμαράγδα Καρύδη φέτος περνάει ένα από τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της, κάτι που φαίνεται από όλες τις φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες στα stories της, όπου τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της.

Η διάσημη ηθοποιός λατρεύει το καλοκαίρι και αυτό είναι πασιφανές. Πάντα φροντίζει να μας δείχνει κάθε προορισμό στον οποίο βρίσκεται είτε μόνη είτε με την παρέα της, ενώ όταν ποστάρει φωτογραφίες της όπου μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της, το διαδίκτυο «πέφτει». Οι followers της τής κάνουν πάντα τα πιο θετικά σχόλια -και δικαίως!

Η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει τις τελευταίες της μέρες διακοπών πριν υποδεχθεί τον Σεπτέμβριο με χαλαρή και ανέμελη διάθεση. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τη φυσικότητα που διατηρεί στο look της. Πρόσφατα, λοιπόν, δημοσίευσε μερικά stories, όπου έκανε ηλιοθεραπεία φορώντας ένα τιρκουάζ μπικίνι κι ένα ψάθινο καπέλο.

Το highlight των φωτογραφιών της φυσικά ήταν το πρόσωπό της, το οποίο δεν είχε ίχνος μακιγιάζ και ήταν απόλυτα φυσικό και ηλιοκαμένο. Είχε τα μαλλιά της σε τέλεια beach waves, που έπεφταν ανέμελα πάνω στην πετσέτα της. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι η προσωποποίηση του καλοκαιριού κι εμείς θέλουμε να τη μιμηθούμε έστω για λίγες μέρες ακόμη, όσο ο ήλιος λάμπει!

* Πηγή: Grace