Η νέα σεζόν είναι επίσημα εδώ και μαζί με τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που ενδεχομένως φέρνει, θα έχει και εξελίξεις σε πιο ευχάριστα θέματα, όπως αυτά του έρωτα και των σχέσεων. Αν και οι επόμενοι μήνες θα έχουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά, υπάρχουν δυο ζώδια που θα δουν εξελίξεις σε πιο προσωπικές πτυχές της ζωής τους και δεν αποκλείεται να μπουν τώρα σε μια νέα σχέση με μακροπρόθεσμες προοπτικές που θα μείνει στη ζωή τους.

Οι 2 σημαντικές εκλείψεις των επόμενων μηνών

Μην ξεχνάτε επίσης πως μέσα στο φθινόπωρο θα έχουμε και δύο πολύ σημαντικές εκλείψεις. Την έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνου στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 στον άξονα Ιχθύων (Σελήνη) – Παρθένου (Ήλιος). Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Και η δεύτερη αφορά την έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 02 Οκτωβρίου 2024 στο ζώδιο του Ζυγού. Επηρεάζονται Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές δεύτερου δεκαημέρου των ζωδίων τους.

Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι ώρα να κλείσετε οριστικά κύκλους που δεν σας εξυπηρετούν πια, αλλά και να απομακρυνθείτε από τοξικές φιλίες ή ερωτικές σχέσεις, προκειμένου να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα δυο ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερα στα ερωτικά τους μέσα στους επόμενους μήνες, είναι ο Κριός, αλλά και ο Καρκίνος.

Κριός

Το 2024 είναι στο σύνολο του μια πολύ σημαντική χρονιά για εσάς με ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά σας πλάνα και την καριέρα σας. Από εδώ και στο εξής όμως, «το βάρος» πέφτει στα ερωτικά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μετά από μια περίοδο συνειδητοποιήσεων και ενδυνάμωσης είσαστε πιο έτοιμοι να υποδεχτείτε στη ζωή σας άτομα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να αναπτύξετε μαζί τους πιο υγιείς και σταθερούς δεσμούς. Ακόμη ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτικό σύντροφο, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε το μυαλό σας ανοιχτό και να δείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι ρομαντικές στιγμές και η τρυφερότητα μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της, αλλά το σίγουρο είναι πως θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς και ερωτικές σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα που θα σας καθορίσουν.

Καρκίνος

Το φετινός έτος έχει ξεκινήσει με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες και έτσι θα εξακολουθήσει. Μέσα στους επόμενους μήνες σας δίνετε η ευκαιρία είτε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας αν υπάρχει, είτε να μπείτε σε έναν σταθερό δεσμό που ενδεχομένως θα εξελιχθεί σε οικογένεια. Το διάστημα που ακολουθεί αφορά τις επισημοποιήσεις και δεν αποκλείεται να βρεθεί τώρα ένα πρόσωπο στη ζωή σας που θα σας καθορίσει. Εκμεταλλευτείτε τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και σας βοηθά να βάλετε τις σταθερές βάσεις για το μέλλον. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε το διάστημα της έκλειψης στις 18 Σεπτεμβρίου και αν είναι να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, τότε αποφύγετε εκείνες τις ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τα ερωτικά σας τα οποία μπαίνουν σε μια σειρά, έχετε να υλοποιήσετε και ένα όνειρο σας.

* Πηγή: Grace