Ο Δήμος Διονύσου,ανακοίνωσε την απόφαση να διατεθεί ποσό ύψους 100.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των Εθελοντικών Κλιμακίων.

Πρόκειται για μια απόφαση αναγνώρισης του σημαντικού έργου που επιτελούν οι εθελοντικές ομάδες σε όλους τους δήμους της χώρας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ουδέποτε κατά το παρελθόν δόθηκε ένα τόσο σημαντικό ποσό, που θα κατευθυνθεί αποκλειστικά προς την υποστήριξη των Εθελοντικών Κλιμακίων, όπως αναφέρει ο Δήμος Διονύσου στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Κ. Μαϊχόσογλου: «Η συμβολή των εθελοντών είναι ανεκτίμητη»

Η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, ανέφερε ότι « οι εθελοντές μας αποτελούν την καρδιά και την ψυχή του Δήμου μας. Με την απόφαση αυτή επιβεβαιώνουμε τη δέσμευση μας να στηρίζουμε τους ανθρώπους μας που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για το κοινό καλό. Η συμβολή τους είναι ανεκτίμητη και οφείλουμε να τους παρέχουμε όλα τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, ανακοινώνεται από τον δήμο Διονύσου, ότι θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο ειδική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών, στην οποία θα αναγνωριστεί δημόσια η συνεισφορά τους. Η εκδήλωση θα αποτελέσει μια συμβολική αλλά και ουσιαστική πράξη αναγνώρισης του πολύτιμου έργου που επιτελούν στην κοινωνία.

Δεν πρέπει, τέλος, να λησμονήσουμε ότι κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Διονύσια 2024» θα τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο κουμπαράς για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα αποδοθούν στα Εθελοντικά Κλιμάκια Πολιτικής Προστασίας των περιοχών.