Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών στην περιοχή

Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών στην περιοχή

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου ζήτησε να συνεχιστούν όσο περισσότερες μέρες την εβδομάδα είναι εφικτό τα δρομολόγια Άνω Λεχώνια - Μηλιές.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχαήλ Μιτζικός σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση του στα γραφεία του ΟΣΕ στον Βόλο, ζήτησε να συνεχιστούν για όσο περισσότερες μέρες την εβδομάδα είναι εφικτό τα δρομολόγια Άνω Λεχώνια – Μηλιές.

«Είναι για όλους εμάς στο Νότιο Πήλιο πολύ σημαντικό να εξυπηρετούνται οι τουρίστες της περιοχής για όσα το δυνατό περισσότερες ημέρες την εβδομάδα και νομίζω πως ειδικά μετά τα όσα έχει περάσει η περιοχή τον τελευταίο καιρό, θα ήταν πολύ ενισχυτικό για όλους μας» δήλωσε στο in ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Μιχαήλ Μιτζικός για να προσθέσει:

«Θεωρώ, ότι μετά την επικοινωνία που είχαμε με την ηγεσία του οργανισμού, τα δρομολόγια Άνω Λεχώνια-Μηλιές θα συνεχίζονται για όσες περισσότερες ημέρες την εβδομάδα είναι εφικτό να πραγματοποιούνται»

Συνάντηση με πρέσβη της Κούβας στην Ελλάδα

Στο μεταξύ τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα Aramis Fuerte Hernández και την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Χρύσα Τσαγανού δέχθηκε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός στο Γραφείο του.

Ο κ. Hernández βρέθηκε στο Νότιο Πήλιο και την Αργαλαστή και κατά την τριμερή συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα τοπικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, καθώς και οι προοπτικές συνεργασίας στον τομέα Πολιτισμού μεταξύ του Δήμου Νοτίου Πηλίου και της Δημοκρατίας της Κούβας.

Only in

Σήμερα το απόγευμα ανταλλάσσουν όρκους αγάπης ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπεθ

Μετά τους όρκους, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στον Βοτανικό Κήπο με πιάτα από ντόπια προϊόντα - Το γαμήλιο γλέντι θα συνεχιστεί στην ωραιότερη βίλα των Χανίων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024