Το πρόβλημα στη χώρα δεν είναι, απλώς, να αλλάξεις την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη, αλλά το σύστημα διακυβέρνησης, υπογράμμισε από τη Ζάκυνθο όπου πραγματοποίησε περιοδεία ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Δούκας αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι «τα συμφέροντα, τις ελίτ, που όλα αυτά τα χρόνια και όλη αυτή την περίοδο νέμονται την εξουσία και κατασπαταλούν ευρωπαϊκά και δικά μας χρήματα».

«Δεν θα πάρετε τίποτα από το Ταμείο Ανάκαμψης»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συνέχισε λέγοντας πως , «θα πω 2 νούμερα για να έχετε την εικόνα. Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι 32 δισεκατομμύρια, 1% πάει για την ανθεκτικότητα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «εσείς δηλαδή εδώ, και όλη η Ελλάδα, που έχετε πρόβλημα με το νερό, την ξηρασία, τη λειψυδρία, με τον πρωτογενή τομέα, με τα σημαντικά έργα που σχετίζονται με την κλιματική κρίση και πρέπει να προχωρήσουν, δεν θα πάρετε τίποτα από το Ταμείο Ανάκαμψης».

Σημειώνεται ότι αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου ο Χάρης Δούκας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Βόλο, ενώ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης στις 12:00.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Ζάκυνθο:

Στιγμιότυπο από την παρουσία του Χάρη Δούκα στη Ζάκυνθο

Στιγμιότυπο από την παρουσία του Χάρη Δούκα στη Ζάκυνθο