Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κόντρα Ντόρας Μπακογιάννη-Κασσελάκη για τον ΒΟΑΚ: «Ας ανοίγει και κανένα βιβλίο» –  «Μη νομίζει ότι θα με πιάσει στον ‘ύπνο’ λόγω ημέρας»

Κόντρα Ντόρας Μπακογιάννη-Κασσελάκη για τον ΒΟΑΚ: «Ας ανοίγει και κανένα βιβλίο» – «Μη νομίζει ότι θα με πιάσει στον ‘ύπνο’ λόγω ημέρας»

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να βρίσκεται στα Χανιά για το γάμο του, ωστόσο, συνεχίζει να παρακολουθεί την επικαιρότητα, ιδίως όταν τον αφορά - Τι απάντησε στις αιχμηρές δηλώσεις Μπακογιάννη

Ιδιαίτερα αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις της πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη για τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφορικά με όσα είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις περασμένες ημέρες για τον ΒΟΑΚ, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι και τραυματίσθηκε σοβαρά μια 22χρονη κοπέλα.

Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη επέκρινε τον Στέφανο Κασσελάκη και για τις δηλώσεις του για παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο γάμο του δημάρχου Χανίων.

Η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 την Παρασκευή (30/8), αναρωτήθηκε ειρωνικά για το τι γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ, ενώ τον προέτρεψε να «ανοίγει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις, κάτι που κάνει, όπως τόνισε, ακόμα κι ο… εγγονός της.

«O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από πού ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανένα δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ήδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο», ανέφερε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ.

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο!».

«Τον έβλεπα κι έλεγα πόσο επιπόλαιος και ανεύθυνος μπορεί να είναι»

«Έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ. Τον έβλεπα κι έλεγα, πόσο επιπόλαιος και ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!», τόνισε επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως είπε, μάλιστα, «στη γαμήλια δεξίωση του δημάρχου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Όχι. Ήταν δύσκολο να το μάθει αυτό ο κ. Κασσελάκης; Όχι, όλα τα Χανιά το ξέρανε. Αλλά προσπαθεί να συνδυάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το δυστύχημα με τα τρία παιδιά».

Κασσελάκης: Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, ενώ χάνονται ζωές

Άμεση και εξίσου αιχμηρή ήταν η απάντηση του Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος, με ανάρτησή του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον ‘ύπνο’ λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ».

«’Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;’, ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί», σημειώνει και προσθέτει: «Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο – καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές. Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ».

Για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Άλλα τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω Υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντορα Μπακογιάννη, 2006».

Only in

Διοικητικές κυρώσεις στον Ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της Μυρτούς

Η Μυρτώ βρέθηκε στριμωγμένη στο γκαράζ του πλοίου καθώς δεν υπήρξε πρόβλεψη για το γεγονός ότι ήταν ΑμεΑ - Ο Ύπαρχος ελέγχεται για απρεπή συμπεριφορά στη μητέρα της

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024