Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Αναχώρησε για τη Σλοβενία o Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR – Απών ο Αντετοκούνμπο (pics)

Αναχώρησε για τη Σλοβενία o Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR – Απών ο Αντετοκούνμπο (pics)

Για την Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής η αποστολή του Παναθηναϊκού ΑKTOR – Δεν ταξίδεψε με τους «πράσινους» ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ξεκινά και επίσημα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR. Μετά τα εργομετρικά τεστ των παικτών, αλλά την πρώτη προπόνηση που πραγματοποίησαν, οι παίκτες του «τριφυλλιού» και το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Εργκίν Αταμάν, αναχώρησαν το πρωί της Παρασκευής (30/8) για την Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας, όπου που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί οι πράσινοι θα συμμετάσχει στο τουρνουά Cedevita Tournament και θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Τσεντεβίντα και μια εκ των Εφές ή Μπάγερν στις 6 και τις 7 Σεπτεμβρίου.

Θα ακολουθήσει το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, ενώ το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας θα κλείσει με το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο.

Την αποστολή δεν ακολούθησε σήμερα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο καθώς έλαβε ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να παραστεί στον γάμο του αδελφού του, Γιάννη.

Ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τόσο οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν που έχουν επίσης άδεια, αλλά και ο νεοαποκτηθέντας Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Only in

Θα δούμε και καρχαρίες στον Βόλο; «Τα νεκρά ψάρια αποτελούν πρόσκληση για 'τσιμπούσι' θηρευτών»

Τόνοι από νεκρά ψάρια, ανησυχία για τη δημόσια υγεία, ευθύνες «μπαλάκι», ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή και «καμπανάκι» για τους κολυμβητές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024