Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται ο κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμα μία μεταγραφή από το… πάνω ράφι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ομάδα από το Ισραήλ αφού τα βρήκε με τον Μπρούνο Καμπόκλο για τους όρους του συμβολαίου του, έφτασε σε συμφωνία και με την Παρτιζάν και όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος φόργουορντ θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα την επόμενη σεζόν.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος ψηλός είχε 9.4 πόντους (70% στο δίποντο, 50% στο τρίποντο, 73% στις βολές) και 4 ριμπάουντ ανά 19:23 στη ρούκι σεζόν του στη EuroLeague με την φανέλα της Παρτίζαν, η οποία θα βάλει στα ταμεία της 600 χιλιάδες δολάρια για να τον αποδεσμεύσει.

Ο Καμπόκλο θα λάβει 1.5 εκατομμύριο δολάρια για τη σεζόν 2024/25, η οποία θα τον βρει στο EuroCup στο πλευρό των Πατ Μπέβερλι, Μάρκους Φόστερ, Ίσμαελ Γουέινραϊτ, Μπεν Μπέντιλ, Τζόναθαν Μότλι.

Η Χάποελ των Στέφανου Δέδα – Γιώργου Χήνα στοχεύει στην κατάκτηση της διοργάνωσης, ώστε την περίοδο 2025/26 να συμμετάσχει στη EuroLeague.

Την είδηση μετέφερε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, ο οποίος μιλώντας στο Sport5 ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μπρούνο Καμπόκλο θα φορά τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ την επόμενη σεζόν. Αυτή την στιγμή, ο παίκτης υπογράφει το συμβόλαιό του».