Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση φορ, με τα ισπανικά μέσα να φέρνουν σήμερα στο προσκήνιο ένα νέο όνομα για την επίθεση της Ένωσης.

Όπως, μεταδίδουν στην Ισπανία οι κιτρινόμαυροι επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Ραούλ ντε Τομάς της Ράγιο Βαγιεκάνο. Σύμφωνα με το Chiringuito, η Ράγιο επιθυμεί να παραχωρήσει τον 29χρονο Ισπανό φορ και η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτησή του.

Ωστόσο πρόβλημα αποτελεί το μεγάλο συμβόλαιό του.

Η Marca επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον υπογραμμίζοντας μάλιστα πως η πρόταση της ΑΕΚ στη Ράγιο αφορά δανεισμό του ντε Τομάς και οψιόν αγοράς στα 4 εκατ. ευρώ, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από το ισπανικό κλαμπ που περιμένει βελτιωμένη πρόταση από πλευράς κιτρινόμαυρων.


Ο Ραούλ Ντε Τομάς δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ράγιο ως το καλοκαίρι του 2027, έχοντας πάρει μεταγραφή στον μαδριλένικο σύλλογο πριν δύο καλοκαίρια όταν και δαπανήθηκαν 11 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την Εσπανιόλ.

Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει αγωνιστεί και σε, Μπενφίκα, Κόρδομπα και Βαγιαδολίδ. Με τη Ράγιο Βαγεκάνο έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν μετρώντας συνολικά με τη φανέλα της 113 συμμετοχές, με 44 γκολ και επτά ασίστ, ενώ με την Εσπανιόλ σε 89 εμφανίσεις είχε 45 συμμετοχές και έξι ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει: