Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του Άρη: Χωρίς Βέλεθ, αλλά με Ζουλ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Η αποστολή του Άρη: Χωρίς Βέλεθ, αλλά με Ζουλ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ισπανός έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας λόγω της ίωσης, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Καμερουνέζος χαφ.

Ο Φραν Βέλεθ τέθηκε νοκ άουτ από τον αυριανό (31/8) παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Άκης Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ισπανό αμυντικό, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Ζαν Ζουλ, που εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της ποινής του.

Μαζί με τον Φραν Βέλεθ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Σουλεϊμάνοφ (τιμωρημένος), Πάβισιτς, Παναγίδης, Κυριαζής και Αγοραστός.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα AKTOR (31/08), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov (τιμωρημένος), Fran Velez (ταλαιπωρείται από ίωση), Pavicic, Παναγίδης, Κυριαζής, Αγοραστός».

Καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής της Super League του Σιφουέντες

Ο Χοσέ Σιφουέντες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη το περασμένο Σάββατο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και το πρώτο της τρίποντο στη Stoiximan Super League. Το τέρμα του επιθετικού των «κίτρινων» αναδείχθηκε ως το καλύτερο της 2ης αγωνιστικής, μέσα από ψηφοφορία, συγκεντρώνοντας τις μισές ψήφους των φιλάθλων.

Αναλυτικά:

«Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 2ης Αγωνιστικής:

1/ Χ. Σιφουέντες 50,05%

2/ Κ. Βέλντε 27,95%

3/ Τ. Τισουντάλι 8,63%

4/ Μ. Γκονζάλες 8,42%

5/ Γ. Φουρτάδο 4,95%»

Only in

Διοικητικές κυρώσεις στον Ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της Μυρτούς

Η Μυρτώ βρέθηκε στριμωγμένη στο γκαράζ του πλοίου καθώς δεν υπήρξε πρόβλεψη για το γεγονός ότι ήταν ΑμεΑ - Ο Ύπαρχος ελέγχεται για απρεπή συμπεριφορά στη μητέρα της

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024