Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Το γκολ του Σιφουέντες καλύτερο της 2ης αγωνιστικής της Super League (pic)

Άρης: Το γκολ του Σιφουέντες καλύτερο της 2ης αγωνιστικής της Super League (pic)

Το γκολ του Χοσέ Σιφουέντες του Άρη απέναντι στον Πανσερραϊκό, ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Χοσέ Σιφουέντες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη το περασμένο Σάββατο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και το πρώτο της τρίποντο στη Stoiximan Super League.

Το τέρμα του Σιφουέντες αναδείχθηκε ως το καλύτερο της 2ης αγωνιστικής, μέσα από ψηφοφορία, συγκεντρώνοντας τις μισές ψήφους των φιλάθλων.

Αναλυτικά:

«Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 2ης Αγωνιστικής:

1/ Χ. Σιφουέντες 50,05%

2/ Κ. Βέλντε 27,95%

3/ Τ. Τισουντάλι 8,63%

4/ Μ. Γκονζάλες 8,42%

5/ Γ. Φουρτάδο 4,95%»

Ετοιμάζει τον Φαμπιάνο ο Μάντζιος

Ο Φαμπιάνο αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη στην αυριανή (31/8) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μάντζιος δεν αναμενόταν να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, όμως, το πρόβλημα που προέκυψε με τον Βέλεθ, τον αναγκάζει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση και αναμένεται να μείνει εκτός αποστολης, ενώ ο Φαμπιάνο έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, έναντι του Ρόουζ, για να τον αντικαταστήσει ως παρτενέρ του Μπράμπετς.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ, βέβαια, δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως, έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις και δείχνει, σαφώς, σε καλύτερη κατάσταση. Ερωτηματικό, αποτελεί, πάντως, το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί για 90 λεπτά. Σε ότι αφορά, τέλος, τα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις, καθώς ο Μάγιο θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά και ο Φρίντεκ στην αριστερή.

Only in

Διοικητικές κυρώσεις στον Ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της Μυρτούς

Η Μυρτώ βρέθηκε στριμωγμένη στο γκαράζ του πλοίου καθώς δεν υπήρξε πρόβλεψη για το γεγονός ότι ήταν ΑμεΑ - Ο Ύπαρχος ελέγχεται για απρεπή συμπεριφορά στη μητέρα της

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024