Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την πρόκριση επί της Λανς στη League Phase του Europa Conference League και στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής όσοι έπαιξαν βασικοί με τους Γάλλους έκανα αποθεραπεία, ενώ ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τους Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Τζορτζ Μπάλντοκ να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Λανς έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Γερεμέγεφ, Μπάλντοκ».

Η κλήρωση του Τριφυλλιού στο Europa Conference League:

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις: Τσέλσι (εντός), Τζουργκάρντεν (εκτός), Ελσίνκι (εντός), Νιου Σεντς (εκτός), Μπόρατς (εκτός), Ντινάμο Μινσκ (εντός) στο League Phase του Europa Conference League. Το αναλυτικό πρόγραμμα και η σειρά των αγώνων θα γίνουν γνωστά αύριο, παρόλα αυτά οι ημερομηνίες των αγωνιστικών έχουν ήδη γνωστοποιηθεί.

Αναλυτικά:

1η αγωνιστική: 3 Οκτωβρίου 2024
2η αγωνιστική: 24 Οκτωβρίου 2024
3η αγωνιστική: 7 Νοεμβρίου 2024
4η αγωνιστική: 28 Νοεμβρίου 2024
5η αγωνιστική: 12 Δεκεμβρίου 2024
6η αγωνιστική: 19 Δεκεμβρίου 2024