Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Λαμία (31/8, 19:30), από την τοπική ομάδα, για την τρίτη αγωνιστική της Superleague, με τους Ντάνι Γκαρθία και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνουν δηλώσεις, ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός μέσος των Πειραιωτών στάθηκε στην επανένωση του με τον Μεντιλίμπαρ, στις πρώτες του εντυπώσεις από την χώρα μας και φυσικά για την προσεχή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρθία

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την Ελλάδα: «Και εγώ και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι με την επιλογή μας να έρθουμε στην Ελλάδα και να γνωρίσουμε αυτή την όμορφη χώρα. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο. Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό σε όλα τα πράγματα και μπορώ να συγκρίνω τον Ολυμπιακό μόνο με τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη».

Για την επανένωση του με τον Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ ευχάριστο και πολύ σπουδαίο ένας προπονητής να σε πιστεύει και να θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί σου, όμως από κει και πέρα πρέπει και εγώ να του αποδείξω πως δεν έχει κάνει λάθος και να δείξω σε όλους, στον κόσμο, στον σύλλογο, στους συμπαίκτες μου πως έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω πραγματικά».

Για το ματς με τη Λαμία: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο αν αποφύγουμε τα λάθη απέναντι σε ομάδες που απαγορεύεται να κάνουμε λάθη. Έχουμε μελετήσει τη Λαμία και έχουμε δει πως είναι μια καλή ομάδα, μια δυνατή ομάδα. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».