Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Λιόν – Στρασμπούργκ 4-3: Τρίποντο με επική ανατροπή!

Λιόν – Στρασμπούργκ 4-3: Τρίποντο με επική ανατροπή!

Μπορεί να βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, όμως η Λιόν ολοκλήρωσε μια τεράστια ανατροπή επί της Στρασμπούργκ επικρατώντας με 4-3.

Ένα εκπληκτικός παιχνίδι διεξήχθη στο «Groupama Stadium» ανάμεσα στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Λιόν, και τη Στρασμπούργκ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το χορταστικό 4-3 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η ομάδα του Πιερ Σαζ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στη μία ώρα αγώνα, όμως με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα πέτυχε τρία γκολ και έφτασε στην ανατροπή παίρνοντας την πρώτη της νίκη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Γύρισε από το 1-3 και πήρε σπουδαίο τρίποντο η Λιόν.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε για τη Στρασμπούργκ ο νεοαποκτηθείς από τη Μάλμε, Σεμπάστιαν Νανάσι, μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ο Κορεντίν Τολισό στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για το 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος μέσα σε δέκα λεπτά (48′, 58′) οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο 3-1 με δράστες τους Αντρέι Σάντος και Εμάνουελ Εμεγκά. Η απάντηση της Λιόν ήταν άμεσα, αφού αρχικά στο 61′ ο Μέιτλαντ-Νάιλς και στο 63′ ο Γκιφτ Ορμπάν έφεραν τον αγώνα σε ισορροπία για το 3-3.

Ο Νιγηριανός φορ των γηπεδούχων δεν είχε πει, πάντως, την τελευταία του λέξη, και στο 72ο λεπτό της αναμέτρηση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας μια τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Only in

Διοικητικές κυρώσεις στον Ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της Μυρτούς

Η Μυρτώ βρέθηκε στριμωγμένη στο γκαράζ του πλοίου καθώς δεν υπήρξε πρόβλεψη για το γεγονός ότι ήταν ΑμεΑ - Ο Ύπαρχος ελέγχεται για απρεπή συμπεριφορά στη μητέρα της

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024