Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Eνδιαφέρον το νέο φορμάτ του Europa League – Θα ήταν σπουδαίο να πάμε σε δεύτερο σερί τελικό»

Μεντιλίμπαρ: «Eνδιαφέρον το νέο φορμάτ του Europa League – Θα ήταν σπουδαίο να πάμε σε δεύτερο σερί τελικό»

Το σχόλιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την κλήρωση του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League

Ο Ολυμπιακός έμαθε πριν λίγο τους οκτώ αντιπάλους του στη League Phase του ανανεωμένου Europa League.

Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Ρέιντζερς στο Καραϊσκάκης και την Πόρτο στο Ντραγκάο, από το δεύτερο τις Μπράγκα (εντός) και Λιόν (εκτός), από το τρίτο τις Καραμπάκ (εντός) και Μάλμε (εκτός), ενώ από το τέταρτο τις Τβέντε (εντός) και Στεάουα (εκτός).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την κλήρωση και τόνισε πως θα ήταν σπουδαίο η ομάδα του να πάει σε δεύτερο σερί τελικό.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού: Είναι οκτώ ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις πόσους βαθμούς θα πρέπει να συγκεντρώσεις για να προκριθείς, έτσι όπως είναι η δομή της διοργάνωσης. Η Πόρτο φυσικά είναι ίσως ο πιο ιστορικός αντίπαλος και η Στεάουα που έχει ένα Champions League και είναι, επίσης, πολύ ιστορική ομάδα».

Για το ότι ο Κάρμο και κάποιοι Πορτογάλοι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν απέναντι στην Πόρτο: «Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι χαρούμενοι που θα παίξουν εκεί που είχε αγωνιστεί παλιότερα, στα μέρη τους. Θα είναι κάτι ευχάριστο, γιατί ανάμεσα στην Πόρτο και στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλές μεταγραφές από τη μία ομάδα στην άλλη και υπάρχει κόσμος που γνωρίζεται καλά».

Για τη γνώμη που έχει για το νέο σύστημα διεξαγωγής: «Είναι πιο δύσκολο, γιατί δεν είναι εύκολο να φανταστείς τι θα απαιτείται για να περάσεις στην επόμενη φάση. Αντιμετωπίζεις οκτώ αντιπάλους, είναι κάτι καινούργιο και θα το δούμε πώς θα εξελιχθεί. Θα δούμε. Με την πρώτη όψη, βλέπω ότι είναι καλό. Είναι ενδιαφέρον, είναι μια νέα ιδέα και ελπίζω να είναι και κάτι όμορφο”.

Για τον τελικό στο San Mames: «Είναι πολύ όμορφο, πολύ ιδιαίτερο να πηγαίνω εκεί. Το να παίξεις έναν τελικό στο San Mames θα ήταν κάτι σπουδαίο. Έχω παίξει σαν ποδοσφαιριστής εκεί και πραγματικά για εμένα θα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Θα ήταν πολύ όμορφο και πραγματικά τεράστιο να πάμε σε δεύτερο σερί τελικό».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, μπορείς να κερδίσεις κάθε αντίπαλο αν τα δίνεις όλα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βέβαια μπορείς να χάσεις και από κάθε αντίπαλο, οπότε θέλουμε να δώσουμε και τη ζωή μας στο γήπεδο, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Only in

«Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς» - «Ναι» από τον εισαγγελέα Εφετών για τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ του θανάτου στη Χαλκιδική είπε ότι όποιο εμπόδιο και αν μπει η Δικαιοσύνη θα προχωρήσει πολύ γρήγορα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024