Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έκλαιγε από χαρά για τα δίδυμα – Μισή ώρα μετά πέθανε

Έκλαιγε από χαρά για τα δίδυμα – Μισή ώρα μετά πέθανε

Το πέρασμα από την απόλυτη ευτυχία στην τραγική κατάληξη. Ο Matt Whittaker μιλά για τη σύντροφό του Rachael Galloway που έφυγε από τη ζωή μισή ώρα μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

Ο Matt Whittaker είπε στην αρραβωνιαστικιά του ότι η «ζωή δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη» λίγα λεπτά πριν υποβληθεί σε καισαρική τομή για να γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια τους. Ο 36χρονος τώρα σχεδιάζει την κηδεία της Rachael Galloway.

Ήταν νωρίτερα μέσα στον μήνα που η 36χρονη Rachael Galloway πέθανε μετά από επιλοκές στη γέννα. Είχαν περάσει μόλις 30 λεπτά από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της Noah και Abel.

Η Rachael Galloway επρόκειτο να γεννήσει με καισαρική τομή τα παιδιά της και πέθανε λίγη ώρα μετά παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

«Πέθανε φέρνοντας ομορφιά στον κόσμο, φέρνοντας τα αγόρια μας στη ζωή. Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ» σημείωσε ο Matt Whittaker.

«Την Παρασκευή που αρραβωνιαστήκαμε, φάγαμε το γεύμα μας και θυμάμαι να κάθομαι εκεί και να λέω στη Rachael ‘μπορείς να πιστέψεις ότι αυτή είναι η ζωή μας; Η ζωή πραγματικά δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερα’» θυμάται ο σύντροφός της.

«Πέθανε και ένα κομμάτι μου μαζί της»

Ανακαλώντας στη μνήμη του την ημέρα της επέμβασης, ο Matt Whittaker σημείωσε πως «αν και ήταν αγχωμένη, ήταν δυνατή και διατηρούσε ένα γενναίο πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια μέχρι τη γέννηση των αγοριών.

Έπειτα ακολούθησαν τα δάκρυα χαράς βλέποντάς τους, γνωρίζοντας ότι ήταν υγιή και βλέποντάς με να δίνω στον Noah την πρώτη του τροφή.

Ήταν τόσο χαρούμενη, τόσο περήφανη, τόσο γεμάτη αγάπη. Είχε τον κόσμο στα μάτια της όταν κοίταζε τα αγόρια μας. Είναι κρίμα που ήταν η τελευταία φορά που τους κοίταξε στα μάτια, αλλά ελπίζω να τους προσέχει ακόμα.

Δεν πέθανε μόνο εκείνη στο χειρουργείο εκείνη την ημέρα. Πέθανε επίσης ένα κομμάτι μου και δεν θα το πάρω ποτέ πίσω.

Αλλά δεν θα αφήσω την κληρονομιά και τα όνειρα που είχε για τα αγόρια μας να πεθάνουν. Χρειάστηκε να πούμε αντίο σε πάρα πολλά πράγματα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Περιέγραψε τη Rachael Galloway ως το καλύτερο άτομο που είχε γνωρίσει ποτέ, επαινώντας την εξυπνάδα, την αίσθηση του χιούμορ και την ομορφιά της, τόσο μέσα όσο και έξω.

«Είδε και έβγαζε το καλύτερο στους ανθρώπους και είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι μπορούσε να δει αυτό που κανείς άλλος δεν μπορούσε.

Πρέπει να την κάνω περήφανη και να διασφαλίσω ότι τα αγόρια μας θα μεγαλώσουν και θα γίνουν οι κύριοι για τους οποίους θα ήταν περήφανη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Only in

Διοικητικές κυρώσεις στον Ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της Μυρτούς

Η Μυρτώ βρέθηκε στριμωγμένη στο γκαράζ του πλοίου καθώς δεν υπήρξε πρόβλεψη για το γεγονός ότι ήταν ΑμεΑ - Ο Ύπαρχος ελέγχεται για απρεπή συμπεριφορά στη μητέρα της

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024