Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομματά που έχουν ήδη μια κόρη, την τριών ετών Ιωάννα σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά του και το δεύτερο παιδί του.

Η ηθοποιός με φουσκωμένη κοιλιά στην πισίνα

Η ηθοποιός ποζάρει στον φακό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην πισίνα φορώντας ένα φούξια ολόσωμο μαγιό. Σε άλλες φωτογραφίες δείχνει οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το ζευγάρι, δεν έχει κάνει ούτε θρησκευτικό ούτε πολιτικό γάμο, έχει όμως υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ο γάμος του ζευγαριού

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έχουν καταφέρει να κρατήσουν την οικογένεια τους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι καταφέραν να κρατήσουν για αρκετούς μήνες κρυφή την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί τους.

«Ήταν στα πλάνα μας ένας γάμος αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει. Ίσως γίνει ύστερα από χρόνια. Αλλά δεν είναι ότι ο γάμος θα αλλάξει κάτι» είχε πει σε συνέντευξή της η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

«Η δουλειά με την οικογένεια συνδυάζεται όλο και πιο εύκολα όσο πάει. Στην αρχή, είχα τις φοβίες μου και άργησα να προσαρμοστώ. Φέτος, οι συνθήκες είναι ιδανικές θα έλεγα. Τα πάντα αλλάζουν, όταν γίνεσαι μαμά, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σκέφτεσαι μετά πώς ήταν η ζωή πριν από το παιδί. Ο Γιώργος με βοηθάει με τη μικρή, όταν είμαι στη δουλειά είναι αυτός που είναι με τη μικρή. Μια σχέση μετά από ένα παιδί, γίνεται πιο ουσιαστική. Ακόμα και ο έρωτας μας έχει γίνει πιο ουσιαστικός, μπορώ να πω».