O Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και η Άνα Ιβάνοβιτς επέλεξαν την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Σύρου για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο πρώην αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και η πρώτη Σέρβα που έφθασε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Άνα Ιβάνοβιτς, βρέθηκαν στo κυκλαδίτικο νησί και ανέβασαν σχετικά post στα social media.

Δέκα χρόνια μαζί και τρία παιδιά

Ο παγκόσμιος πρωταθλητή του 2014 με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας και η διάσημη Σέρβα τενίστρια γνωρίστηκαν πριν δέκα χρόνια, παντρεύτηκαν το 2016 στη Βενετία κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Οι αναρτήσεις του ζευγαριού

Ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία τους από την κεντρική πλατεία του νησιού, με ελληνική σημαία στη λεζάντα, ενώ η σύζυγός του δημοσίευσε εικόνες και από παραλίες της Σύρου.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ο αθλητής γεννήθηκε στο Κόλμπερμοορ της Άνω Βαυαρίας την 1η Αυγούστου του 1984.

Αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου για δεκατρία χρόνια κατακτώντας συνολικά 22 τίτλους. Ήταν μέλος της Εθνικής Γερμανίας για δώδεκα χρόνια με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014. Αγωνίζεται ως μέσος στην αμερικάνικη Σικάγο Φάιαρ από το 2017.