Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια μίλησαν.

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, θα σου πρότεινα σήμερα, Σάββατο, να χαλαρώσεις και να αποφύγεις τα πολλά-πολλά. Η μέρα δεν προσφέρεται για κοινωνικοποίηση για εσένα, αλλά αποτελεί καλή αφορμή για να τελειώσεις δουλειές που άφησες στη μέση. Μην ασχοληθείς με πράγματα εκτός του αντικειμένου σου, καθώς μάλλον θα καταλήξεις να χάνεις τον καιρό σου.

Στα θετικά: Θα περάσεις ρομαντικές στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σου η κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Στα αρνητικά: Είναι στοίχημα για εσένα σήμερα να μείνεις συγκεντρωμένος στις δουλειές σου. Προσπάθησε να τελειοποιήσεις ό,τι εκκρεμεί και θα ανταμειφτείς.

Ταύρος

Όλα καλά, όλα ανθηρά. Θα χαλαρώσεις, Ταύρε μου, σήμερα Σάββατο. Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Καλό θα ήταν να μην τολμήσεις νέα ξεκινήματα σήμερα σε κανέναν τομέα.

Στα θετικά: Έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά από τους δικούς σου ανθρώπους και ιδιαίτερα τη σχέση σου. Με τη συζήτηση θα καταφέρεις να πάρεις αυτό που ζητάς.

Στα αρνητικά: Φίλε ταύρε, θα σου πρότεινα να κρατήσεις μια μετριοπαθή στάση απέναντι σε όλα σήμερα. Δεν είναι καλή περίοδος για μεγάλες αλλαγές.

Δίδυμος

Ντόλτσε Βίτα, αγαπημένε Δίδυμε, σήμερα που είναι Σάββατο για εσένα. Κουβεντούλες, συναντήσεις και ευχάριστες στιγμές με εσένα πρωταγωνιστή. Θα ξεσκάσεις και πιθανόν να κανονίσεις κάποια εκδρομούλα στο πλαίσιο αυτό.

Στα θετικά: Στα μέλια σε βρίσκει η μέρα με το ταίρι σου. Θα μοιραστείτε ρομαντικές στιγμές και ίσως καταλάβεις ότι είσαι με το άλλο σου μισό.

Στα αρνητικά: Οι καινούριες γνωριμίες δεν θα ευδοκιμήσουν στα ερωτικά, αλλά ούτε και στα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα για φασίνα, φίλε μου Καρκίνε. Η μέρα προσφέρεται για να βάλεις τάξη στον χώρο σου, ενώ δε θα σου πρότεινα να πάρεις αποφάσεις για νέες αγορές όσον αφορά το σπίτι σου. Βάλε τάξη και θα δεις ότι μάλλον δε σου χρειάζεται κάτι νέο.

Στα θετικά: Ένα ήρεμο, ρομαντικό Σάββατο θα περάσεις με το σύντροφό σου.

Στα αρνητικά: Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ακόμη για να δεις την αλλαγή που περιμένεις.

Λέων

Λάμπεις από κάθε άποψη, σήμερα, 31 Αυγούστου, καλέ μου Λέοντα. Περνάς και σείεται η γη. Ακτινοβολείς σε κάθε χώρο που εισέρχεσαι. Οι άνθρωποι γύρω σου σε προσεγγίζουν συνεχώς, καθώς είναι δύσκολο να σου αντισταθούν.

Στα θετικά: Επικοινώνησε τα συναισθήματά σου με το ταίρι σου, καθώς η μέρα προσφέρεται για αλληλοκατανόηση και εποικοδομητικούς διαλόγους.

Στα αρνητικά: Ευχαριστήσου τη μέρα, γιατί δεν προβλέπονται κακά μαντάτα για σένα.

Παρθένοι

Η μέρα δεν προβλέπεται να είναι κι από τις καλύτερες της ζωής σου σήμερα, Παρθένε. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, καθώς η ψυχολογία σου σήμερα θα είναι κάπως πεσμένη. Προσπάθησε να πάρεις απόσταση από ό,τι σε στρεσάρει.

Στα θετικά: Αν αποφύγεις την κριτική μπορεί να καταφέρεις να μοιραστείς καλές στιγμές με τους γύρω σου. Είναι το χέρι σου.

Στα αρνητικά: Δεν θέλεις να βλέπεις άνθρωπο σήμερα και η ζωή στο επιβάλει. Κουράγιο!

Ζυγός

Ιδιαίτερα κοινωνικό σε βρίσκει η μέρα, φίλε μου Ζυγέ. Ανακαλύπτεις πόσο σημαντικοί είναι οι δικοί σου άνθρωποι για άλλη μια φορά κι έτσι κανείς σχέδια μαζί τους. Αν είσαι σε κάποια ομάδα η σύλλογο, η μέρα είναι ό,τι πρέπει για κοινές δράσεις κι έργα.

Στα θετικά: Τα ερωτικά σου προβλέπονται πολύ καλά για σήμερα. Αν έχεις σύντροφο ο ερωτισμός σας θα φτάσει στα ουράνια, αν όχι έχε το νου σου γιατί κάτι καλό σε περιμένει.

Στα αρνητικά: Καλό θα σου έκανε να γίνεις λίγο πιο εξωστρεφής στα επαγγελματικά σου. Καλύτερα σήμερα να αναθεωρήσεις τους στόχους σου.

Σκορπιός

Μια χαρά και σήμερα σε βρίσκει η μέρα, αγαπητέ μου Σκορπιέ. Ακτινοβολείς για άλλη μια φορά. Πηγή έμπνευσης αποτελείς για τους γύρω σου για άλλη μια μέρα. Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε τάξη και οι κόποι σου δικαιώνονται.

Στα θετικά: Επαγγελματικά φτάνεις τους στόχους σου και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις πιέσεις.

Στα αρνητικά: Τα ερωτικά σου είναι κάπως χλιαρά, γιατί δεν είναι προτεραιότητα σου αυτή την περίοδο.

Τοξότης

Όλα καλά, όλα ανθηρά, αγαπημένε μου Τοξότη, για άλλη μια μέρα για σένα. Κοινωνικοποίηση στο φουλ και μάλιστα περιεχομένου υψηλών προδιαγραφών. Φιλοσοφικές συζητήσεις και αναζητήσεις θα σε κάνουν να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

Στα θετικά: Ρομάντζα στην ακροθαλασσιά και άλλα τέτοια με το άλλο σου μισό ή κάποιο νέο πρόσωπο έχει η μέρα σου σήμερα.

Στα αρνητικά: Μην πάρεις αποφάσεις για αλλαγές σήμερα, δεν θα τα ζυγίσεις σωστά μάλλον.

Αιγόκερως

Καμίνι σε βρίσκει η σημερινή μέρα, φίλε Αιγόκερε. Η λίμπιντό σου είναι στο ταβάνι και φλερτάρεις δίχως έλεος.

Στα θετικά: Ο ερωτισμός σου διαχέεται σε όποιο χώρο κι αν βρεθείς.

Στα αρνητικά: Φοβίες σου βγαίνουν ξανά μπροστά. Η μέρα δεν προσφέρεται για σχέδια, καθώς μένουν στο αέρα, αλλά ούτε και επενδύσεις και σοβαρές αποφάσεις. Υπομονή.

Υδροχόος

No new, good news! Λίγο χλιαρή η σημερινή μέρα για σένα, Υδροχόε. Καμία ιδιαίτερη εξέλιξη σε κανέναν τομέα.

Στα θετικά: Διαχειρίζεσαι με ιδιαίτερη ευφυία τα επαγγελματικά σου. Ελίσσεσαι με τρόπους που βρίσκουν τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σου. Συγχαρητήρια!

Στα αρνητικά: Δεν προσφέρεται η μέρα για νέες γνωριμίες. Είπαμε… τα ίδια.

Ιχθύς

Φτου – φτου, μη σε ματιάσω! Η ζωή σου είναι αξιοζήλευτη. Όλα, σε όλους τους τομείς βρίσκονται στο πικ τους. Δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση. Πετάς στα ουράνια!

Στα θετικά: Τα επαγγελματικά σου πάνε φανταστικά. Τα ερωτικά σου, αν έχεις σχέση πάνε επίσης τέλεια. Τί άλλο να πω, πραγματικά!

Στα αρνητικά: Η μέρα δεν προσφέρεται για νέες, ερωτικού περιεχομένου γνωριμίες.