Θλίψη επικρατεί στην Εύβοια για τον τραγικό θάνατο που βρήκαν ένας 20χρονος και μια κοπέλα 22 ετών σε τροχαίο.

Το ΙΧ όπου επέβαιναν τα δύο νέα παιδιά συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι

Οι άτυχοι νέοι απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν πλέον καμία βοήθεια.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του, αλλά – όπως είναι φυσικό- έχει υποστεί σοκ.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σύμφωνα με το eviathema, ο 20χρονος σκοτώθηκε λίγες ημέρες αφότου έχασε τον πατέρα του (3 Αυγούστου) και λίγες μέρες πριν το μνημόσυνό του.

Μάλιστα, ο νεαρός στις 26 Ιουλίου είχε ενταχθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη θλίψη της για τον χαμό των δύο παιδιών.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του.. Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη….», αναφέρεται στην ανάρτηση.