Στο Υπουργείο Τουρισμού με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο και την κόρη τους, Αθηνά βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Μαρία Μενούνος.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια συναντήθηκε τόσο με την Όλγα Κεφαλογιάννη, όσο και με την Έλενα Ράπτη, με σκοπό να συζητήσουν εκτενώς για την προβολή της χώρας μας στην Αμερική.

source: instagram Elena Rapti

Η ανάρτηση της Έλενας Ράπτη

Η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη μοιράστηκε μερικές στιγμές από τη συνάντησή τους στο Instagram και εξήγησε με λεπτομέρειες τους λόγους της επίσκεψης.

«Μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού!

Με την υπουργό @olgakefalogianni & τον Γενικό Γραμματέα του #ΕΟΤ @anfiorentinos υποδεχτήκαμε την ελληνικής καταγωγής @mariamenounos!

Μας επισκέφθηκε με την όμορφη οικογένειά της, τον σύζυγο της και παραγωγό στο #Hollywood Keven @undergaro και τη μικρή Αθήνα, που «έκλεψε» την παράσταση!

Μαζί τους και ο Γενικός Συντονιστής Αυθεντικού Μαραθωνίου και κουμπάρος τους Σωτήρης Κυρανάκος!

Είχαμε τη χαρά, να συζητήσουμε εκτενώς για την προβολή της χώρας μας στην Αμερική, ειδικά προς την ελληνική ομογένεια, η οποία αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στήριξης και προώθησης του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού στο εξωτερικό.

Εστιάσαμε σε δράσεις που προβάλλουν τη μοναδικότητα της Ελλάδας ως προορισμού, τόσο για την ιστορία και τον πολιτισμό της, όσο και για τις σύγχρονες τουριστικές υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρει, ενώ συζητήσαμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερους Αμερικανούς τουρίστες, αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό για όλον τον χρόνο» έγραψε στο μήνυμά της η Έλενα Ράπτη.

Δείτε το βίντεο