Βγήκε από τη ΜΕΘ η 22χρονη Μαρία, η μοναδική που επέζησε από το πολύνεκρο τροχαίο στις 17 Αυγούστου στον ΒΟΑΚ, και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η κατάσταση της κοπέλας σταθεροποιήθηκε μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας. Ωστόσο, δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα ότι οι τρεις συνεπιβάτες της, 15,19 και 20 ετών είναι νεκροί.

Η κατάστασή της εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται σοβαρή, ωστόσο η πορεία της έχει δείξει θετικά σημάδια. Γι’ αυτό και οι γιατροί προχώρησαν την Τρίτη στην αποσωλήνωσή της. Την Τετάρτη η κοπέλα υπεβλήθη εκ νέου σε αξονική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν σαβέστατα βελτιωμένη.

Η κατάσταση της 22χρονης κοπέλας φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας

Αριστερά, το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά και τραυτίστηκε σοβαρά η 22χρονη

Είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά

Μετά το τραγικό δυστύχημα, η 22χρονη είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αμέσως διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί της ΜΕΘ, που όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούν στενά τη νεαρή κοπέλα, εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υγείας της.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το μοιραίο λευκό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις νέοι συγκρούστηκε με βαν, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά.

Οι τέσσερις νέοι επέστρεφαν στα σπίτια τους στα Χανιά από κέντρο εκδηλώσεων στο οποίο εργάζονταν.