Όταν το επιλέγουν ξανά και ξανά κορυφαίες celebrities του Χόλιγουντ, super models, αλλά και μέλη της βασιλικής οικογένειας, τότε γνωρίζεις πως κάτι έχει πάει καλά. Το «Gathered Waist Midi Dress» της Victoria Beckham στην απόχρωση «Parrot Green» είναι η go to επιλογή για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις και ονόματα όπως η βασίλισσα Λετίθια, η Kendall Jenner, η Rosie Huntington μας έχουν ήδη δείξει γιατί το έχουν προσθέσει στην γκαρνταρόμπα τους.

Η Victoria Beckham τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της μόδας, αφήνοντας στον παρελθόν την μουσική και τις Spice Girls. Το βήμα αυτό φαίνεται να αποδίδει και παρά τις δυσκολίες που έχει ένα fashion brand, καταφέρνει να δημιουργεί κομμάτια που αγαπιούνται από διάσημες και μη κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το midi φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει εκπληκτικά την μέση, κολακεύει κάθε σώμα και στρέφει την προσοχή στους ώμους.

Το συγκεκριμένο φόρεμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη νέα σεζόν και μπορεί να ταιριάξει σε γυναίκα κάθε ηλικίας. Οι λεπτομέρειες στη μέση δίνουν ύψος στο σώμα, οι γραμμές και τα κοψίματα δίνουν μια πολύ κομψή αισθητική, αναδεικνύοντας την σιλουέτα, ενώ παράλληλα οι ώμοι καλύπτονται από λίγο ύφασμα, προσφέροντας κίνηση.

Τόσο η Kendall, όσο και η Rosie έχουν συνδυάσει το συγκεκριμένο φόρεμα με γάντια δίνοντας έξτρα glam, ενώ συνδυάζεται εκπληκτικά και με ψηλές μπότες για τις πιο κρύες ημέρες, αλλά και με πέδιλα ή γόβες, για πιο κομψές περιστάσεις. Το φόρεμα διατίθενται σε έξι χρώματα, ωστόσο η πράσινη απόχρωση είναι το best seller της συλλογής.

Το συγκεκριμένο φόρεμα απέφερε πολλά κέρδη στο brand της Beckham, εκτινάσσοντας τις πωλήσεις κατά 52% πέρυσι, σύμφωνα με την daily mail. Αξίζει να σημειωθεί πως η Victoria δεν το έβαλε κάτω, παρά τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετώπισε όταν λάνσαρε την δική της επιχείρηση. Το fashion brand της που κυκλοφόρησε το 2008, φέρεται να είχε δανειστεί περισσότερα από 30 εκατομμύρια λίρες για να λειτουργεί, ωστόσο πέρυσι τα έσοδα εκτινάχθηκαν από 59 εκατομμύρια λίρες σε 89 εκατομμύρια, ανοίγοντας μια νέα σελίδα τόσο για την Victoria, όσο και για την μόδα.

Τέλος το φόρεμα πωλείται στην τιμή των £850 δολαρίων.

* Πηγή: Grace