Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Nail Inspo: Οι φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια που αξίζουν την προσοχή σας

Nail Inspo: Οι φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια που αξίζουν την προσοχή σας

Ανακαλύψτε τα top χρώματα για το μανικιούρ του φθινοπώρου.

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί πια πραγματικότητα κι έχετε ήδη αρχίσει να σκέφτεστε το φθινοπωρινό σας μανικιούρ, για να υποδεχθείτε την πιο cozy πλευρά του εαυτού σας. Οι ανοιχτές και ζωηρές αποχρώσεις του καλοκαιριού δίνουν τη σκυτάλη στις πιο σκούρες και δραματικές, όπως το μπορντό, το σκούρο μωβ, το μαύρο ή το κυπαρισσί. Πριν κλείσετε, λοιπόν, το καθιερωμένο σας ραντεβού στο nail salon, ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις στα χρώματα νυχιών για το φετινό φθινόπωρο και υποδεχθείτε το πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Jelly φινίρισμα

Τα jelly νύχια, εκείνα δηλαδή που μοιάζουν σαν ζελεδάκια, ήταν εξαιρετικά δημοφιλή την καλοκαιρινή σεζόν και απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχίσουν να είναι και το φθινόπωρο. Ωστόσο, αντί για τις ανοιχτόχρωμες παστέλ αποχρώσεις, τώρα θα περάσετε σε πιο σκούρες για να εναρμονίζονται απόλυτα με την εποχή. Για παράδειγμα, επιλέξτε ένα κόκκινο του κρασιού ή ένα royal blue που είναι και μεγάλη τάση.

Σκούρο πράσινο

Το σκούρο πράσινο είναι must για το φθινόπωρο, ενώ σύμφωνα με τους nail artists θεωρείται και το χρώμα της καλής τύχης. Μπορείτε είτε να το εφαρμόσετε μόνο του χωρίς κάποιο σχέδιο ή ακόμη και να προσθέσετε λίγη σκόνη chrome από πάνω, για να τού χαρίσετε σούπερ λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη essie (@essie)

Το πορτοκαλί της κολοκύθας

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείτε το φθινόπωρο από το να κάνετε ένα μανικιούρ στην απόχρωση της κολοκύθας, ένα «καμένο» πορτοκαλί. Είναι ζεστό, τολμηρό και η τέλεια εναλλακτική για εσάς που αγαπάτε τους nude τόνους, αλλά δε θέλετε να κάνετε πάλι τα ίδια. Προτιμήστε το είτε σε μακριά είτε σε κοντά νύχια και θα είστε μέσα στο κλίμα της εποχής.

Ματ μαύρο

Μπορεί να έχετε συνηθίσει τα μανικιούρ με λαμπερό φινίρισμα, αλλά οι φθινοπωρινές τάσεις θέλουν να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό φέτος. Ο λόγος για τα ματ νύχια και συγκεκριμένα βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Τα είδαμε στο fashion show του οίκου Christian Cowan για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, και μάλλον ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσουμε κι εμείς.

Black cherry

Το black cherry, δηλαδή το κερασί που πηγαίνει ελαφρώς προς το μαύρο, είναι σούπερ σικάτο, ενώ παράλληλα προσθέτει μια «σκοτεινή» αύρα στο καθημερινό σας στιλ. Ταιριάζει υπέροχα τόσο με casual όσο και με πιο επίσημα σύνολα και θα σάς χαρίσει αναμφίβολα πόντους κομψότητας. Γι’ αυτό, προτιμήστε το καλύτερα σε κοντά νύχια.

Γαλακτερό με metallic εφέ

Το γαλακτερό λευκό είναι άλλη μία κομψή επιλογή στη λίστα των φθινοπωρινών τάσεων στα νύχια. Μόνο που αυτήν τη φορά έχει μεταλλική υφή, για να είναι πιο λαμπερό και glamorous. Δοκιμάστε το σε μακριά, αμυγδαλωτά νύχια και θα μας ευγνωμονείτε.

Γκρι

Αν ψάχνετε μια ουδέτερη απόχρωση για το φθινόπωρο, δοκιμάστε ένα γκρι mani με λαμπερό ή ματ φινίρισμα. Μπορείτε, ακόμα, να πειραματιστείτε με τους διάφορους τόνους του, από τον πιο ανοιχτό μέχρι τον πιο σκούρο – το αποτέλεσμα θα είναι σε κάθε περίπτωση εγγυημένα κομψό.

* Πηγή: Vita

Only in

Πώς η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την έλλειψη προσιτής στέγης για νέους

Η στεγαστική κρίση που πλήττει τους νέους γίνεται «εργαλείο» στα χέρια λαϊκιστών ηγετών. Υπόσχονται λύσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ενοχοποιούν τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024