Στην Ξάνθη περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου 31 Αυγούστου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως «η αποδυνάμωση του κοινωνικού κράτους και το αυξημένο κόστος ζωής έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες νέοι να φεύγουν στο εξωτερικό και να μειώνεται συνεχώς ο πληθυσμός. Προτεραιότητα μας είναι η περιφερειακή ανάπτυξη ώστε κάθε χωριό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει προοπτική. Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία δεν υλοποιεί τίποτα απ’ ό,τι προτείνουμε».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ξάνθη

«Χρειάζεται πολιτική υπεύθυνη, προοδευτική και αυτή θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση»

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας επανέλαβε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για θέσπιση ενιαίας αρχής καταναλωτή και μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά.

«Το αυξημένο κόστος ενέργειας και η λειψυδρία υπονομεύουν τον πρωτογενή τομέα» πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Για αυτό χρειάζεται μια άλλη πολιτική. Υπεύθυνη, προοδευτική και αυτήν την πολιτική θέλουμε να ασκήσουμε ως αυριανή κυβέρνηση» τόνισε καταληκτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Βολές κατά Άδωνι από την Κομοτηνή

Υπενθυμίζεται ότι πυρά κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας χθες από την Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Χ με την οποία σχολίαζε τις δηλώσεις του για την υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

«Ο υπουργός με επέκρινε ότι δεν είπα τίποτα για τη δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου για το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής. Δηλαδή, για την κατάντια του Εθνικού Συστήματος Υγείας σε όλη την Ελλάδα και τις λίστες αναμονής χιλιάδων ασθενών για ένα χειρουργείο, ο υπουργός έφερε ως επιχείρημα την ιδιωτική πρωτοβουλία, ότι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έκανε δωρεά για να χτιστεί ένα νέο νοσοκομείο. Αυτό δείχνει ότι όχι μόνο ότι δεν έχουν επιχειρήματα, αλλά έχουν χάσει και τη σοβαρότητά τους. Αντί να σωπάσουν και να δουλέψουν, απαντούν με έωλα επιχειρήματα. Αν η λύση στην υγεία είναι οι δωρεές των ιδιωτών, τότε κλάφ’ τα Χαράλαμπε. Κλάφ’ τα Άδωνι» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.