Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Κλάφ’ τα Χαράλαμπε, κλάφ’ τα Άδωνι» – Βολές Ανδρουλάκη σε Γεωργιάδη για την υγεία

«Κλάφ’ τα Χαράλαμπε, κλάφ’ τα Άδωνι» – Βολές Ανδρουλάκη σε Γεωργιάδη για την υγεία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καταλόγισε αλαζονεία στη Νέα Δημοκρατία και επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα όσα ανέφερε για το νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή

Πυρά κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας από την Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Χ με την οποία σχολίαζε τις δηλώσεις του για την υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

«Κλάφ’ τα Χαράλαμπε. Κλάφ’ τα Άδωνι»

«Ο υπουργός με επέκρινε ότι δεν είπα τίποτα για τη δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου για το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής. Δηλαδή, για την κατάντια του Εθνικού Συστήματος Υγείας σε όλη την Ελλάδα και τις λίστες αναμονής χιλιάδων ασθενών για ένα χειρουργείο, ο υπουργός έφερε ως επιχείρημα την ιδιωτική πρωτοβουλία, ότι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έκανε δωρεά για να χτιστεί ένα νέο νοσοκομείο. Αυτό δείχνει ότι όχι μόνο ότι δεν έχουν επιχειρήματα, αλλά έχουν χάσει και τη σοβαρότητά τους. Αντί να σωπάσουν και να δουλέψουν, απαντούν με έωλα επιχειρήματα. Αν η λύση στην υγεία είναι οι δωρεές των ιδιωτών, τότε κλάφ’ τα Χαράλαμπε. Κλάφ’ τα Άδωνι» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καταλόγισε επίσης αλαζονεία στη Νέα Δημοκρατία.

«Η Νέα Δημοκρατία είχε πολύ μεγάλη ανοχή λόγω της κακής διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Ένα μνημείο αλαζονείας οικοδομήθηκε πάνω στην ανοχή σας απέναντι στην κυβέρνηση» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Στιγμιότυπο από την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κομοτηνή

«Ο κόσμος μας ακούει ξανά, δεν μας γυρνάει την πλάτη»

Σχετικά με τους πολιτικούς συσχετισμούς, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε πως «πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για αυτό και συνεχίζω τον αγώνα μου. Διότι ο κόσμος μας ακούει ξανά, δεν μας γυρνάει την πλάτη. Πρέπει να συνεχίσουμε με πολιτικό ήθος, με συνέπεια, με λίγα λόγια και πολλές πράξεις» και πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε να θεωρούμε μέλλον και προοπτική για το ΠΑΣΟΚ τον τυχοδιωκτισμό. Κάποιοι μόλις έχασαν τις υπουργικές καρέκλες, πήγαν στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι ένα λάθος μήνυμα σε μία εποχή όπου ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την πολιτική».

Καταληκτικά ανέφερε πως «κάποιοι υποστηρίζουν ότι χάσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν χάσαμε εμείς, γιατί διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Δυστυχώς, κάποιοι προσπαθούν να οικοδομήσουν το αφήγημα των φιλοδοξιών τους στο αφήγημα της ήττας του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν ηττήθηκε. Το ΠΑΣΟΚ συνέχισε τα νικηφόρα του βήματα. Διότι το ΠΑΣΟΚ δεν ξεκίνησε από την αφετηρία ούτε της Νέας Δημοκρατίας ούτε του ΣΥΡΙΖΑ».

Only in

Τα μοιραία (πρώτα) λάθη στον Βαρνάβα

Οι τρεις άγνωστοι παράγοντες που οδήγησαν στην πύρινη λαίλαπα - Η «λανθασμένη» εκτίμηση των πυροσβεστών - Γιατί έμεινε «κρυφή» η καταστροφή του πρώτου πυροσβεστικού οχήματος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024