«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Και σημειώνει πως αναμένει και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

«Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, δεν μας εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται», υπογραμμίζει η Πειραιώς.

Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό της γραφείο στην Θεσσαλονίκη

Η επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη, στην Θεσσαλονίκη, έγινε το βράδυ της Παρασκευής (31/8).

Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο του γραφείου της υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτού της ΝΔ, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καμάρας, στο κέντρο της πόλης.

«Νίκη στην απεργία πείνας του Θ. Πικάση», ήταν το σύνθημα που έγραψαν έξω από το γραφείο της Έλενας Ράπτη.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι πετούν μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη στην Θεσσαλονίκη.

Ενάμιση χρόνο πριν, άγνωστοι είχαν εισβάλει στην πολυκατοικία που στεγάζει το πολιτικό γραφείο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, πέταξαν και πάλι μπογιές στην εξώπορτα και έγραψαν συνθήματα στον τοίχο.

Επίθεση και πριν από τέσσερα χρόνια

Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι και πριν από τέσσερα χρόνια, το πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης. Τότε, ομάδα αντιεξουσιαστών είχε πετάξει πράσινη μπογιά και είχε γράψει το σύνθημα «ο πόλεμος τώρα ξεκινά».