Τη δεύτερη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη ο Άρης, ο οποίος έμεινε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 60 λεπτά αγώνα για να βρουν ρυθμό οι ομάδες, καθώς μέχρι το τότε το θέαμα ήταν φτωχό.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν εκείνοι που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όμως οι Αρκάδες βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο να προλαβαίνει στο 4′ τον Ντιαντί και να μπλοκάρει, πριν ο αντίπαλος γίνει επικίνδυνος. Στο 7′ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Φρίντρεκ, όμως μετά την υποδείξη του VAR η απόφαση ακυρώθηκε. Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 16′ για τον Αστέρα. Ύστερα από ωραία αντεπίθεση των Αρκάδων, ο Καλτσάς βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 22′ ο Σιφουέντες έπιασε ένα βολές, αλλά αστόχησε. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις ευκαιρίες να σπανίζουν. Ο Άρης απείλησε με τον Μάνου Γκαρθία να σουράρει δυνατά, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε. Στο 37′ ένα γύρισμα του Καλτσά η μπάλα πέρασε πριν προλάβει να βάλει το πόδι του Μπαρτόλο. Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα για το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες πατούσαν καλύτερα και προσπάθησαν να απειλήσουν σε δύο περιπτώσεις με τους Καστάνιο (50′) και Χουχούμη (52′), όμως η κατάληξη ήταν ίδια με την μπάλα να φτάνει στα χέρια του Κουέστα. Οι Θεσσαλονικείς πάντως ήταν εκείνοι που μπόρεσαν να λύσουν τον… γόρδιο δεσμό και να προηγηθούν στο 63′ με 1-0 χάρη στον Μορόν.

Ο Σίστο βρήκε τον Μοντόγια που ανέβηκε, ο Ισπανός έκανε το γύρισμα, ο Καστάνιο έχασε τον Μορόν, κι εκείνος άνοιξε το σκορ με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά μετά ο Ισπανός φορ απείλησε ξανά με τον Παπαδόπουλο όμως να απομακρύνει στη γωνία του. Στο 66′ ο Καλτσας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα σε τετ-α-τετ.

Ο Αστέρας πάντως βρήκε την ισοφάριση (1-1) με δράστη τον Ρεγκίς στο 81′. Ο Παλάσιος πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα, ο Μούμο με πλασέ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρεγκίς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά ο Άρης σκόραρε, όμως η μπάλα είχε βρει στο χέρι του Ζαμόρα και το γκολ ακυρώθηκε. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν ένα σουτ του Παλάσιος που πέρασε άουτ. Έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο (46’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Μόντσου (90+ Φετφατζίδης), Σιφουέντες, Μανού Γκαρθία (74’ Νταρίντα), Σίστο (74’ Ζαμόρα), Ντιαντί, Μορόν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαπαδόπουλος, Καστάνο, Σιμόν, Γκαρσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (62’ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Μπαρτόλο (77’ Παλάσιος), Ρεγκίς (87’ Μουνιόθ), Καλτσάς (77’ Ζουγλής), Αντάμ (77’ Μάντζης)