Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο Κόλεϊ (vid)

Επίσημο: Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο Κόλεϊ (vid)

Μετά τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ ο οποίος υπέγραψε με τον Δικέφαλο για 1+1 χρόνια.

Παίκτης του ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Ομάρ Κόλεϊ! Μετά τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο ο Δικέφαλος ανακοίνωσε και δεύτερη μεταγραφή μέσα στη μέρα, με τον 31χρονο στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ομάρ Κόλεϊ από την Μπεσίκτας. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για 1+1 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 15.

Ο Ομάρ Κόλεϊ γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1992 στο Λαμίν της Γκάμπια. Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας για λογαριασμό της Wallidan FC, πριν μετακομίσει στη Real de Banjul. Εκεί, σε ηλικία 20 ετών, συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012.

Η πορεία του στην Ευρώπη ξεκίνησε το 2013 με τη φινλανδική KuPS. Στη Φινλανδία έμεινε για δύο χρόνια, συμμετείχε σε 74 αγώνες, πέτυχε επτά γκολ και έδωσε μία ασίστ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η σουηδική Djurgårdens, όπου κατέγραψε 50 συμμετοχές και πέτυχε πέντε γκολ.

Το 2016, ο Κόλεϊ έγινε κάτοικος Βελγίου για λογαριασμό της Γκενκ. Οι επιδόσεις του τον καθιέρωσαν ως έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της ομάδας, καταγράφοντας 95 συμμετοχές και σημειώνοντας πέντε γκολ.

Το καλοκαίρι του 2018, ο Κόλεϊ έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στη Sampdoria. Οι Ιταλοί ξόδεψαν περίπου 9.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν. Ο κεντρικός αμυντικός από τη Γκάμπια αγωνίστηκε για πέντε σεζόν στη Serie A, καταγράφοντας 136 συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ.

Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2023, μετακόμισε στην Besiktas, όπου είχε 46 συμμετοχές και σημείωσε οκτώ γκολ. Με την Besiktas κατέκτησε το Κύπελλο Τουρκίας και το Τουρκικό Σούπερ Καπ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Κόλεϊ είναι βασικός στην εθνική ομάδα της Γκάμπιας, με την οποία έχει καταγράψει 51 συμμετοχές, όντας αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Καλώς ήρθες Ομάρ!».

Only in

Πώς η ακροδεξιά εκμεταλλεύεται την έλλειψη προσιτής στέγης για νέους

Η στεγαστική κρίση που πλήττει τους νέους γίνεται «εργαλείο» στα χέρια λαϊκιστών ηγετών. Υπόσχονται λύσεις, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να ενοχοποιούν τους μετανάστες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024