Ασταμάτητος ο Έρλινγκ Χάαλαντ, «τρένο» η Μάντσεστερ Σίτι! Με τον Νορβηγό φορ να κάνει για δεύτερη σερί αγωνιστική χατ-τρικ και να φτάνει τα επτά γκολ σε τρία ματς, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε στο Λονδίνο με 3-1 της Γουέστ Χαμ και έκανε το 3Χ3 στο ξεκίνημα της Premier League.

Σε τρομερή κατάσταση ο Χάαλαντ, οδήγησε τη Σίτι σε μια ακόμα νίκη.

Με τους Μπόουεν και Χάαλαντ να έχουν από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες ξεκίνησε το ματς, αλλά με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Σίλβα έκλεψε από τον Πακετά και πέρασε κάθετα στον Χάαλαντ που πλάσαρε ιδανικά για το 0-1. Γκρίλις και Ντε Μπρόινε απείλησαν για δεύτερο γκολ στη συνέχεια ενώ ο δεύτερος είχε και δοκάρι στο 18′. Ένα λεπτό μετά ο Μπόουεν έκανε το γύρισμα και ο Ντίας με αυτογκόλ το 1-1.

Η Σίτι δεν αγχώθηκε και στο 30′ ο Χάαλαντ με τρομερό σουτ έγραψε το 1-2. Ο Κουντούς είχε μεγάλη ευκαιρία στο 45′ για την ισοφάριση ενώ στο 53′ σημάδεψε δοκάρι. Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους στη συνέχεια, μέχρι που στο 83′ ο Χάαλαντ έκανε το 1-3 από ασίστ του Νούνες και τελείωσε το ματς.

Οι συνθέσεις:

Γουέστ Χαμ: Αρεολά (46’ Φαμπιάνσκι), Γουάν Μπισάκα, Μαυροπάνος, Έμερσον (71’ Τσουφάλ), Κίλμαν, Πακετά, Ροντρίγκες, Άλβαρες (77’ Σούτσεκ), Κουντούς, Αντόνιο (71’ Φίλκρουγκ), Μπόουεν (86’ Σάμερβιλ).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Λιούις, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ (88’ Ακέ), Κόβατσιτς, Ντε Μπρόινε (88’ Γουόκερ), Μπερνάρντο Σίλβα, Ντοκού (68’ Γκιντογκάν), Γκρίλις (72’ Νούνες), Χάαλαντ