Την πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός στον Ντάνιελ Ποντένσε αποκάλυψε ο Κώστας Καραπαπάς με αναρτήσεις του στα social media.

Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν στον Πορτογάλο εξτρέμ πρόταση για συμβόλαιο τριών ετών με απολαβές 2.2 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους, με τα οποία θα ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ. «Στην Ελλάδα τέτοιο συμβόλαιο δεν έχει υπάρξει! Με εφορίες και μανατζερικά ο σύλλογος θα πλήρωνε 4-4.5 εκατ. τον χρόνο, 12-13 εκατ. για 3 χρόνια… και 7 συν μπόνους μεταγραφής στη Γουλβς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Στη συνέχεια ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου αποκάλυψε τις απαιτήσεις που είχε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικό, που ουσιαστικά κατέστησαν ανέφικτη την ολοκλήρωση της μεταγραφής. «Ο Ποντένσε ζητούσε από τον Ολυμπιακό 3 εκατ. καθαρά συν μπόνους και 5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο. Με νορμάλ μπόνους και τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και με μία νορμάλ πορεία στην Ευρώπη, ο Ντάνιελ θα έφτανε στα 4-4.5 εκατ. τον χρόνο. Για την ομάδα θα ήταν με εφορίες και μανατζερικά κοντά στα 6 εκατ. τον χρόνο. Δηλαδή 5Χ6=30! Συν 7 η Γουλβς. 37 εκατ.», ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επαφές του Ολυμπιακού με την Γουλβς, τονίζοντας: « Η Γουλβς ζητούσε 10 εκατομμύρια από εμάς και θα τα βρίσκαμε όπως σας είπα στα 6-7 εκατομμύρια όπως τα βρήκαν και με την Αλ Σαμπάμπ! Διότι ο Ντάνιελ ζητούσε τα παραπάνω από εμάς, αλλά αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ότι ο Ντάνιελ περίμενε (δικαίωμά του είναι, επαγγελματίας είναι και μιλάμε για τη ζωή του) την Αλ Σαμπάμπ για κάτι πολύ παραπάνω που εν τέλει ήρθε! Η τελική συμφωνία με τους Άραβες είναι για τη Γουλβς κοντά στα 6,5 εκατ ευρώ νετ που μαζί με τα μπόνους στόχων κτλ μπορεί να φτάσει τα 8 εκατομμύρια! Για τον Ντάνιελ 5,5 εκατομμύρια νετ το χρόνο συν μπόνους για τρία χρόνια».

Ο Κώστας Καραπαπάς ολοκλήρωσε τις αναρτήσεις του, αναφέροντας: «Όποιος λοιπόν από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ του facebook νομίζει ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να δώσει αυτό το συμβόλαιο το χρόνο που μαζί με εφορίες και μανατζερικά είναι 7-8 εκατομμύρια το χρόνο, τότε δεν ζει σε αυτή τη χώρα! Εμείς λόγω συναισθηματικού δεσίματος περιμέναμε πιο πολύ από όσο έπρεπε, κάναμε υπομονή πιο πολύ από όσο έπρεπε. Ο Ποντένσε λειτούργησε σαν επαγγελματίας όπως όλοι στο ποδόσφαιρο. Ρομαντικές εποχές δεν υπάρχουν. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, πρέπει να κρατήσουμε τα καλά, να του ευχηθούμε τα καλύτερα και συνεχίζουμε».

Δείτε τις αναρτήσεις του: