Σάββατο 31 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Να ξεκινήσει με το δεξί στο «σπίτι» του θέλει ο Άρης

Να ξεκινήσει με το δεξί στο «σπίτι» του θέλει ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται σήμερα (31/8, 20.00) τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλουν να πετύχουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή εμφάνιση και την επικράτηση επί του Πανσερραϊκού ο Άρης, θέλει να ξεκινήσει με νίκη και τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, στο σημερινό (31/8, 20.00) παιχνίδι με τον Αστερά Τρίπολης.

Οι κιτρινόμαυροι δεν περίμεναν, βέβαια, το ντεμπούτο τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να γίνει με αυτά τα δεδομένα, καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Άρη.

Στις προθέσεις του Άκη Μάντζιου ήταν να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, όμως, η ίωση που άφησε εκτός τον Βέλεθ του άλλαξε τα σχέδια. Ένας εκ των Φαμπιάνο ή Ρόουζ αναμένεται να τον αντικαταστήσει, με τον Βραζιλιάνο να φέρεται να έχει το προβάδισμα.

Ο τεχνικός του Άρη αναμένεται να επιλέξει σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σιφουέντες και Μόντσου θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή, ενώ ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της ποινής του και επέστρεψε στην αποστολή ο Ζουλ. Αντίθετα, εκτός από τον Βέλεθ (ίωση), εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.

Only in

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το «Hard Rock Hotel & Casino Athens» στο Ελληνικό

Ξεπερνάει το 1 δισ. ευρώ η επένδυση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Hard Rock International στο Ελληνικό για την κατασκευή του εμβληματικού IRC

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024